Selena Gomez lanseaza propria linie de makeup

Selena Gomez lanseaza propria linie de makeup

Cântăreața, Selena Gomez, a făcut de curând anunțul de lansare a propriei linii de makeup pe social media. Colecția de produse de makeup se va numi ”Rare Beauty” și va fi disponibilă în magazinele Sephora, anul următor brandul devenind global, a declarat artista pentru WWD.

Aceasta a făcut anunțul live, pe contul său de Instagram, fiind foarte entuziasmată de noul proiect, la care a lucrat timp de 2 ani. Selena a descris noul său brand ca fiind mai mult decât un brand. Va deveni un lifestyle! Conceptul brandului său se învârte în jurul frumuseții rare, artista dorindu-și ca fetele, băieții, femeile și bărbații  să se simtă confortabil. Rare Beauty se adresează celor care nu doresc să arate ca toți ceilalți, ci ca ei înșiși.

Brandul ”Rare Beauty” deja își face simțită prezența și în mediul online, pe Instagram fiind creat un cont dedicat acestuia. Colecția de produse se va vinde în magazinele Sephora din Statele Unite, Canada și Mexic, putând fi regăsită și pe site-ul oficial rarebeauty.com 

 

Artista a anunțat de asemenea o extindere globală în 2021 și multe alte surprize pe care le va împărtăși cu fanii săi, dorind să creeze o comunitate de oameni reali, încrezători în propria frumusețe. Linia sa de beauty va include fragrante, parfumuri, uleiuri esențiale, produse cosmetice, pentru păr, aftershaves, produse pentru unghii.