Secretele tenului tanar al lui Jennifer Aniston

Secretele tenului tanar al lui Jennifer Aniston

Jennifer Aniston este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite actrițe, iar tenul ei este este impecabil. Vedeta din serialul Friends a împlinit 51 de ani în acest an, dar pielea ei strălucitoare pare la fel de uimitoare atunci când a apărut pe micile ecrane Rachel Green, în 1994. Din fericire, actriță și-a dezvăluit secretele tenului tânăr.

Jennifer Aniston a declanșat trenduri în materie de păr și de beauty, iar trucurile sale de înfrumusețare au ajuns în atenția publicului, datorită lookului întotdeauna tânăr al actriței. Deși în vârstă de 51 de ani, vedeta se pare a descoperit fântâna tinereții, pentru arată ca la începutul carierei. Jennifer are în mod constant pielea strălucitoare, aparent impecabilă, iar asta se datorează rutinei sale de înfrumusețare pe care o respectă cu strictețe. De-a lungul timpului, aceasta și-a dezvăluit secretele frumuseții, iar noi le-am pregătit pentru tine.

1. Apa rece

Jennifer a declarat pentru revista Vogue își spală fața cu apă rece sau folosește un cub de gheață pentru a îmbunătăți circulația la nivelul feței. Acest procedeu stimulează producerea colagenului și întârzie apariția semnelor de îmbătrânire.

2. Este atentă la dieta sa

Într-un interviu acordat revistei Allure, Jennifer a împărtășit a înlocuit cafeaua de dimineață cu un pahar de suc de țelină. Țelina conține vitamina K, care este bună pentru circulație și reduce nivelul de stres, care este cu siguranță necesar atunci când trăiești și lucrezi la Hollywood. Totodată, evită  mănânce junk food, iar, în schimb, dieta ei se bazează pe fructe și legume.

3. Protecție solară

Deși iubește soarele și adoră să fie bronzată, actrița a renunțat să se expună la soare pentru a-și proteja tenul. Totodată, folosește întotdeauna produse cu SPF.

4. Odihnă și hidratare

Unul dintre secretele tenului tânăr al lui Jennifer Aniston constă în odihnă și în consumul ridicat de apă. Ea consideră  cele două “ingredientereprezintă formula magică a frumuseții sale.

5. Day-spa

Jennifer Aniston își dedică o zi pe săptămână pentru a se răsfăța. Duminica ea își face un scrub, pentru a-si exfolia pielea și își pune o mască pentru hidratare.


Text: Andrada Arsenie