Secretele frumusetii lui Jennifer Lopez

Secretele frumusetii lui Jennifer Lopez

J. Lo a fost un model în materie de frumusețe încă de la debutul ei. Strălucirea și frumusețea ei sunt la fel de vizibile ca și talentul ei. Și, deși vedeta a împlinit 50 de ani, tenul ei arată mult mai tânăr, totul datorită regimului strict de exerciții fizice, dietei și rutinei de îngrijire a pielii.

Un ritual de îngrijire a pielii are întotdeauna rezultate pozitive. Pentru Jennifer Lopez, ea are gene foarte bune. Cântăreața și actrița a recunoscut faptul provine dintr-o familie în care femeile au pielea strălucitoare. Chiar dacă J.LO a moștenit clar o piele fără imperfecțiuni, ea lucrează pentru a-și menține strălucirea distinctivă. Iată câteva dintre secretele ei de frumusețe.

Mănâncă foarte multe legume

La fel ca multe alte celebrități, cântăreața consideră  secretul unei pieli strălucitoare este o dietă sănătoasă. Deși unii adulți consumă puține legume, dacă J.LO spune aportul legumelor verzi încurajează pielea perfectă, atunci ar trebui o credem.

Evită fumatul și alcoolul

J. Lo evită alcoolul, fumatul și cafea pentru că acestea îmbătrânesc tenul.

Odihna și meditație

Vedeta consideră  alți factori care contribuie la frumusețea tenului sunt odihna și meditația. “Mi-ar plăcea adorm 9 sau 10 ore de somn, dar în orice caz, asigur mereu am cel puțin 8″, a declarat artista. Jennifer crede în respectarea unui regiment strict de somn, care s-a dovedit a împiedica formarea cearcăneor și a pungilor de sub ochi.

Curățarea tenului

Un alt secret al lui J.Lo care îi permite  aibă un ten fără imperfecțiuni este faptul că are grijă  își curețe pielea în profunzime. Artista a declarat în multiple rânduri nu merge niciodată la somn fără se demachieze. De asemenea, are grijă  se spele pe față după fiecare antrenament de fittness pentru o ajută  își mențină porii curați și își simtă pielea sănătoasă.

Nu uita SPF

Soarele îmbătrânește tenul și este foarte nociv pentru piele. De aceea folosirea produselor cu SPF este esențială. Totodată, Jennifer evită  stea prea mult în soare.

Hidratarea

J. Lo bea foarte multă apă. Pe lângă faptul te ajută  îți menții greutatea optimă, ajută și la hidratarea organismlui, implicit a pielii. De asemenea, își aplică dimineața și seara crema hidratantă pentru a-și menține strălucirea pielii.

Recomandarea editorului:

Crema intensiv hidratantă Power Hyaluronic de la Skeyndor este ideală pentru pielea uscată și foarte uscată. Aceasta îmbunătățește hidrodinamica naturală a pielii, combinând acid hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Rezultatul este o piele mai confortabilă, perfect hidratată și cu un microrelief mai neted.

Secretele frumusetii lui Jennifer Lopez

Laptele demachiant CLEANSING EMULSION dedicat tenului normal mixt sau gras, conține extract de castravete, care calmează și revigorează pielea. Acesta ajută la îndepărtarea machiajului și a excesului de sebum secretat pe parcursul zilei.

Secretele frumusetii lui Jennifer Lopez


Text: Andrada Arsenie