Sampoanele care iti vor mentine blondul stralucitor

Sampoanele care iti vor mentine blondul stralucitor

Sampoanele care iti vor mentine blondul stralucitor

Părul blond nu este tocmai ușor de protejat și de aceea este necesară o rutină de îngrijire eficientă. Starea de spirit ni se schimbă atunci când realizăm că blondul strălucitor, realizat la salon se transformă încet încet într-o nuanță galbenă inestetică.

Descoperirea unei game potrivite pentru părul blond este la fel de importantă precum găsirea unui colorist care să creeze magie părului. Așadar, am reunit mai jos gamele speciale pentru părul blond pe care vi le recomandăm:

1.Gama Kerastase Blond Absolu

Ideal pentru părul blond rece și pentru părul gri, șamponul Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Anti-Brass Purple protejează împotriva oxidării si poluării zilnice, restabilind strălucirea și catifelarea podoabei capilare. Formula îmbogățită cu o combinație de acid hialuronic și floare de Edelweiss, îmbunătățește instantaneu luminozitatea, în timp ce hrănește profund fibra capilară. Totodată, pigmenții violet protejează culoarea și neutralizează tonurile portocalii. Preț pe getts.shop: 99 lei

Gama Kerastase Blond Absolu getts.shop

2. L’Oreal Serie Expert Cool Blondifier

Șamponul Serie Expert Cool Blondifier de la L’Oréal Professionnel îmbunătățește și luminează părul blond. Îmbogățit cu polifenoli prezenți în extractul de fructe de pădure Açai și pigmenți violet, șamponul lasă părul neted și mătăsos, curăță ușor fibra părului și neutralizează tonurile nedorite de galben pentru un efect blond rece. Preț pe getts.shop: 39.20 lei

L'Oreal Serie Expert Cool Blondifier getts.shop

3. Wella Professionals Invigo

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Color Refreshing Shampoo reîmprospătează strălucirea și vibrația culorii părului blond natural, vopsit sau decolorat. Formulat cu pigmenți de culoare, acest șampon violet ajută la eliminarea tonurilor portocalii nedorite din părul blond. După utilizare, părul rămâne neted și moale la atingere.

Wella Professional Invigo getts.shop 


Text: Mihaela Tudorache