Salvati copiii-Festivalul Brazilor de Craciun

Salvati copiii-Festivalul Brazilor de Craciun

Salvați Copiii România a găzduit aseară, pe 12 decembrie, Festivalul Brazilor de Craciun, o seară plină de magie destinată copiilor care provin din medii socio-economice vulnerabile. Ediția 2019 a Festivalului Brazilor de Crăciun și-a propus să strângă fonduri pentru educația școlară a 5.000 de copii, beneficiari ai programelor Școală după Școală.

A 19-a ediție a Galei Festivalului Brazilor de Crăciun s-a desfășurat la Stejarii Country Club și a fost prezentată de Cătălin Măruță, Cătălin Neamțu și Andreea Raicu. Și la această ediție au fost prezenți designeri și arhitecți care s-au folosit de creativitate  pentru a crea brazi inediți, aceștia urmând să fie licitați. În urma licitației, fondurile colectate vor fi derulate de organizația Salvați Copiii România, prin centrele sale educaționale deschise în majoritatea regiunilor țării.

Acesta a fost primul an în care brazii au putut fi licitați online iar primii 15 brazi cotați, împreună cu Bradul Salvați Copiii, au intrat în licitația cu strigare din cadrul Galei Festivalului Brazilor de Crăciun. GETT’S Salons a susținut și în acest an Festivalul Brazilor, contribuind  la povestea plină de căldură și magie a acestui eveniment, prin oferirea de jucării copiilor și vouchere de servicii.

Puteți admira o parte din galeria brazilor creați din diferite materiale inedite care se diferențiază prin aparițiile sclipitoare dar al căror scop este comun, acela de a aduce un strop de bucurie și zâmbet pe chipurile copiilor din mediile sociale defavorizate:

Doina Levintza – Prețioasa

Doina-Levintza.jpg

 

Anca Fetcu Lupu, cu sprijinul Delaco – Lumi paralele

Anca-Fetcu-Lupu.jpg

Iulia Totoianu & Libris.ro – Șansă

Iulia-Totoianu.jpg

 

Omid Ghannadi, susținut de Emisiunea La Măruță – Rădăcini

Omid-Ghannadi.jpg

 

Pentru mai multe detalii despre brazii selecționați, care pot reprezenta și o sursa de inspirație, puteți accesa site-ul