Noua colectie Ami Amalia ne pregateste de toamna

Zilele de toamnă își fac încet încet simțită prezența și pentru că în acest sezon suntem în căutarea celor mai cozy elemente vestimentare, brand-ul Ami Amalia a lansat o noua colecție perfectă pentru zilele de toamnă.

Colecția este destinată bărbaților și prezintă nuanțe pământii dar și culori vii care exprimă efervescență. Cardigane, pulovere dar și hanorace se regăsesc în noua colecție și sunt disponibile pe shop-ul Ami Amalia.

Descopera mai jos piesele statement din noua colectie

 

1.Constantin ” sweater”

Denumit Constantin “sweater”, acest pulover în culori vii transmite perfect mesajul pe care brand-ul Ami Amalia încearcă să îl transmită: acela de a ieși în evidență și a crea o garderobă unică. Modelul este tricotat cu ajutorul tehnicilor jacquard, au o structură groasă, compactă datorită materialului premium italian folosit.

Un aspect foarte interesant este posibilitatea ca nuanțele puloverului să fie customizate în funcție de preferințe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Cardiganul “Tudor”

Cardiganul realizat din material premium merinos tricotat în tehnici jacquard este perfect pentru zilele de toamnă din acest sezon. Poate fi descoperit și sub formă de vestă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Hot Pink “Frog Charming“ Sweater

Acest pulover charming demonstrează cât de cool arată roz-ul într-o combinație tomnatică, în special pe un pulover. Din când în când poți renunța la puloverul clasic și adopta acest model îndrăzneț. Cu siguranță va provoca zâmbete și o stare de bine în zilele poate mai puțin însorite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.“Pillow Talk” Act I Cardigan

Desigur că un cardigan clasic will never go out of style, de aceea este necesar să incluzi în garderoba ta un model clasic și minimalist. Cardiganul “Pillow Talk” din noua colecție reprezintă accesoriul perfect al unei ținute minimaliste de toamnă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Herringbone Reversed Bomber Jacket, White

Acest bomber jacket tricotat cu model în formă de “herringbone” din lână extrafină merinos nu o să dea greș niciodată. Asociat mai ales cu costumele, paltoanele și țesăturile pentru bărbați, țesutul de pește are o eleganță sobră, o alură masculină pe care o găsim ca fiind ideală pentru unele interpretări de tricotaje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.“Clouded Squares” Bomber Jacket 

„Clouded Squares” interpretează un model iconic al stilului (intrecciato, plisat, perne, pătrate) folosit mai ales în prelucrarea artizanală a pielii într-un pulover tricotat cu design contemporan. Minimalist, dintr-o privire, acest necesită o perioadă semnificativă de timp în producție, de peste 6 ori decât un pulover obișnuit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Descoperă întreaga colecție și povestea fiecărui produs direct pe shop-ul Ami Amalia sau pe pagina de Instagram.