Regula de 60 de secunde pentru un ten perfect

Ingrijirea tenului sensibil

Toată lumea își dorește un ten fără imperfecțiuni. Însă, de multe ori, indiferent ce ai face, parca nu este de ajuns. Potrivit experților în cosmetologie există o regula de 60 de secunde care îți va lăsa pielea luminoasă și strălucitoare.

Este cunoscut faptul că o curățare temeinică a tenului este esențială pentru a avea un ten curat, lipsit de coșuri sau puncte negre. Dar îndepărtarea machiajului, a sebumului și a particulelor de praf și poluare este mai greu de realizat decât pare. De aceea, regula de 60 de secunde pare să dea roade.

În ce constă acest procedeu? Este foarte simplu. De fapt, este vorba de o metoda de curățare descoperită de Nayamka Roberts-Smith de la LABeautyologist, care ne îndeamnă să ne spălăm pe față timp de 60 de secunde pentru a lăsa ingredientele demachiante să pătrundă în piele și să o curețe în profunzime. În acest timp trebuie să îți masezi delicat fața, în sens circular.

Majoritatea persoanelor își spală fața maxim 15 secunde, iar acest timp nu este îndeajuns pentru a îndepărta toate impuritățile acumulate pe parcursul zilei. Deși, la început, 60 de secunde poate părea o eternitate, făcând acest lucru în fiecare seară vei observa o diferență majoră. Tenul va fi mai puțin roșu, cu mai puține coșuri sau puncte negre, dar cu siguranță mai luminos și mai sănătos. În plus, circulația sângelui este îmbunătățită, stimulând regenerarea celulelor. Trebuie menționat faptul că regula de 60 de secunde nu exclude rutina ta de îngrijire, ci doar vine în completarea ei.

Recomandări:

SKEYNDOR PURE CLEANSING FOAM este o spumă de curățare care ajută la eliminarea impurităților și eliberarea porilor, oferind o senzație de matifiere și netezire a pielii. Utilizată frecvent, reduce luciul tenului, îmbunătățind aspectul țesutului afectat de acnee.

Regula de 60 de secunde pentru un ten perfect

SKEYNDOR THERMAL CLEANSING GEL. Gelul de curățare are o formulă foarte delicată, care îndepărtează impuritățile și îmbunătățește textura și calitatea tenului. Totodată hidratează pielea, stimulează refacerea celulară, reface tonusul pielii, având în același timp proprietăți antiinflamatoare și astringente.

Regula de 60 de secunde pentru un ten perfect


Text: Andrada Arsenie