Ready for summer?

Ready for summer?

Atunci cand vine vorba despre rigimul de ingrijire care ne pregateste pielea pentru vara, nu mai aplicam aceleasi reguli din restul anului pentru ca datele problemei se schimba radical. Pielea are nevoie de o trecere lenta de la produsele de iarna la cele de vara, iar anumite tratamente ne ajuta sa o pregatim de vacanta. Exfolierea este primul pas catre o piele frumoasa, pregatita pentru vara, iar produsele pe baza de acizi de fructe sunt ideale in concentratii între 5-8% pentru produsele pentru acasa, insa exista si exfolianti cu un continut mai mare de 10%, de regula pentru uz strict profesional. Va recomandam ca pentru acest pas sa va  tratati tenul cu gama Radiance Renewing, care include si produse exfoliante pentru acasa, pe care le puteti folosi cu susurinta.

Cel de-al doilea pas este tratarea sensibilitatilor: sebumul, roseata, deoarece deseori primavara, tenul se simte imbacsit si lipsit de vitalitate. Aprope 60% dintre oameni marturisesc ca sufera de o agravare a acneei pe perioada verii, indiferent de tipul de ten. In acest caz, produsele potrivite vor fi cele pe baza de apa termala (gama Aquaterm, in cazul tenurilor uscate si sensibile) sau Clear Balance (cu extract de brusture pentru cutararea porilor in profunzime). Protectia solara, care nu trebuie sa lipseasca nici in cazul unui ten cu probleme, se va asigura cu ajutorul produselor pe baza de zinc si titan, minerale care absorb sebumul in exces. Iar machiajul mai light al tenului, realizat cu un produs de tip BB cream (blemish balm) sau CC cream permite tenului sa respire, oferindu-i si alte beneficii pe langa simpla camuflare a imperfectiunilor:efect antiageing, protective solara si impotriva factorilor de mediu, stralucire naturala.

Tips: Incearca cel mai nou produs al gamei Aquatherm- apa termala micelara, cu rol de a curata impuritatile si resturile de machiaj de pe fata, ochi si buze. Formula bazata pe agenti de hranire cu NMF si ulei din nuci de Macadonia este deosebit de delicata si hranitoare. Fara parabeni si alcool, doar beneficii pentru tenul tau sensibil! Pret: 85 lei

Ready for summer?