Pregateste-te de luna iubirii cu produsele de beauty de pe getts.shop

Pregateste-te de luna iubirii cu produsele de beauty de pe getts.shop

Luna iubirii este aici, ceea ce înseamnă că răsfățul trebuie pus pe primul plan. Fie că îți dorești să oferi un cadou-răsfăț sub formă de produse profesionale pentru păr sau ten persoanei iubite sau te-ai gândit că tenul sau părul tău merită răsfățul binecuvenit, noi ți-am pregătit un love kit de produse, care te poate inspira în alegerea unui cadou pe măsură, în funcție de ceea ce îți dorești.

Shop-ul getts.shop te întâmpină cu o mulțime de produse de la branduri recunoscute precum Kerastase, L’Oreal Professionnel, Fudge, Wella Professionals, Skeyndor și multe altele precum și cu reduceri atractive. Tot ce trebuie să faci este să decizi ce răsfăț îți dorești pentru tine și persoana iubită.

Pentru un păr strălucitor

Dacă îți dorești să introduci o anumită gamă profesională de păr în rutina ta de îngrijire, noi avem răspunsul! Pe getts.shop poți descoperi o mulțime de game profesionale care îți vor oferi răsfățul cuvenit. De asemenea, dacă ai în plan să oferi un kit de îngrijire pentru păr unei persoane dragi, poți alege din sugestiile oferite mai jos.

Gama Blond Absolu Kerastase

Iubitoarele părului blond își pot răsfăța scalpul folosind gama Blond Absolu de la Kerastase. Această gamă protejează blondul, restabilește strălucirea și catifelarea podoabei capilare. Vă recomandăm această gamă, dacă vă doriți un blond sănătos și rezistent. O puteți regăsi pe shop-ul getts.shop, acum și la 15% reducere.

Gama Resistance Kerastase

Răsfățul scalpului nu poate fi complet fără fortifierea părului. Dacă dorești să îți stimulezi creșterea părului, gama Resistance este ceea ce ai nevoie. Formula inovatoare întărește și revitalizează fibra capilară, protejează părul și îi oferă elasticitate. Formula îmbogățită cu ceramide întărește firul de păr, prevenind ruperea și vârfurile despicate. Astfel, părul este mai catifelat și mai puternic.

Gama Absolut Repair L’Oreal Professionnel

Un păr deteriorat poate fi întotdeauna readus la forma dorită. De Valentine’s Day, oferă cadou gama Absolut Repair de la L’Oreal Professionnel dedicată părului foarte deteriorat. Aceasta ajută la hidratarea și regenararea părului. Formula sa pe bază de quinoa aurie și protein repară cuticula în profunzime, reducând ruperea părului. Formula sa ușoară curăță părul fără a-l îngreuna și adaugă strălucire și vitalitate părului. Bucură-te și de reducerea de 20 % pe shop-ul getts.shop.

 

Pentru un ten sănătos și seducător

Pachetul cadou Skeyndor Power C

Setul cadou Power C+Cream este cadoul perfect pentru tenul tău sau pentru tenului unei prietene dragă. De ce este acest set atât de esențial? Power C+ este un puternic antioxidant, cu efect de luminozitate asupra pielii. Acțiunea puternică acționează ca un scut împotriva vătămărilor produse de soare, mărește producția de colagen. Vitamina C este esențială în prevenirea îmbătrânirii. Și la acest set te poți bucura de un discount de 20 % discount, pe getts.shop.

Măștile pentru hidratarea tenului, MyMask Skeyndor

Gama MyMask de la Skeyndor ne întâmpină cu 3 tipuri de măști ideale pentru hidratarea tenului, pentru luminozitate și cu efect de peeling. My Mask Fresh Sorbet, este o mască remineralizantă și hidratantă, ce are o textură de sorbet, My Mask Fruit Jam are rolul de a oferi luminozitate tenului în timp ce My Mask Dark Charcoal are un efect de peeling, ce purifică, uniformizează și echilibrează pielea. 20 % discount pe shop-ul getts.shop.

Pudra compactă protectoare SPF150 de la Skeyndor

Pudra compactă Sun Expertise Protective Compact Make-Up de la Skeyndor a fost special creată pentru a asigura protecție pielii împotriva efectelor nocive ale soarelui. Formula sa rezistentă la apă, dispune de un factor de protecție ridicat care previne eritemul și iritațiile solare, îmbătrânirea pielii și împiedică pierderea fermității epidermei. Un cadou minunat pentru a obține un ten seducător. Și această pudră dispune de un discount de 20 % pe getts.shop și puteți alege dintre mai multe nuanțe.

Mascara de la Skeyndor

Rimelul pentru definire și volum Skeyndor Phenomenon Mascara amplifică grosimea și volumul acestora, oferindu-le un aspect perfect definit și un efect de “gene false. Rimelul are un aplicator de dimensiune mare (3cm), cu periuță elicoidală, cu fibre speciale ce învăluie fiecare geană pentru o separare perfectă, iar spațiul dintre fibre conține o cantitate de produs pentru a asigura un plus de volum. 20 % discount pe shop-ul getts.shop. Acum tenul tău este pregătit să întâmpine plin de glow, sărbătoarea iubirii.


Text: Mihaela Tudorache