O sansa pentru copii

O sansa pentru copii

Asociația OvidiuRo a aniversat 10 ani de existență, sărbătorind Magia Filmului la Palatul Parlamentului. Suma stransa in seara Balului caritabil a fost de de 267.000 de euro, o contribuție importantă la bugetul organizației pentru 2015, an în care programul Fiecare Copil în Grădiniță va sprijini 2200 de copii. Acest program se concentrează pe înscrierea copiilor săraci la grădiniță, începând cu vârsta de 3 ani, pentru a le oferi șansa de a merge pregătiți la școală și de a se integra mai târziu în societate ca persoane active.

GETT’S a sustinut proiectul inca de la inceput, cu donatii si promovare pe toate canalele disponibile. “50 euro pot face diferenta in viata unui copil. Incercati sa investiti si in acest viitor, al unei tari in care noi si copiii nostri vom trai. Nu avem cum sa fim bogati intr-o societata saraca si lipsita de educatie” a declarat Lucian Miess, General Manager GETT’S Salons.


A chance for the children

OvidiuRo Association celebrated its 10th anniversary, and the Magic of the Movies at Parliament House. The charity ball raised a total of 267.000 euros, an important contribution to the organization’s budget for 2015, the year when the program “each child in kindergarten” will support 2,200 children. This program focuses on kindergarten enrollment of poor children from the age of three, to give them the chance to go to school and prepare to enter society as active members.

GETT’S has supported the project from the beginning, with donations and promoting it to all available channels. “50 euros can make a difference in a child’s life. Try to invest in the future of a country in which we and our children will live. There is no way to be rich in a poor society, that lacks education, “said Lucian Miess, General Manager GETT’S Salons.