O nouă energie masculină! Schimbări mici pentru rezultate vizibile

System_Professional_Man_GETT'S_Men

Fie că este lung sau scurt, drept sau ondulat, părul necesită mentenanță permanentă, chiar și în cazul bărbaților. Nu este suficient să alegeți doar o tunsoare bună, ci este necesar să cunoașteți și să urmați câteva tipsuri simple si clare de îngrijire.

În general, bărbații preferă să stea departe de produsele de îngrijire mai deosebite, limitându-se la zona safe și familiară a șamponului și a unui singur produs de styling. Ei bine, în funcție de stilul de viață și obiceiuri, această rutină trebuie ușor adaptată.

Nu vă temeți de uleiul de păr
Pentru acei bărbați care practică sporturi precum înotul sau merg la saună după sala de sport, folosirea unui ulei de păr sau a unui conditioner înainte de a intra în contact cu apa și vaporii poate face diferența dintre un păr sănătos și unul casant, care în timp va avea de suferit. Clorul din piscine afectează structura capilară, culoarea, chiar și densitatea, de aceea protejarea cu un strat hrănitor de produs este esențială. De asemenea, dacă părul are o lungime medie (sau lungă), faceți cunoștință cu uleiul de păr pentru protejarea vârfurilor, care se poate aplica atât de părul umed, cât și pe cel uscat. Preferați-l în locul cerii de păr, pentru un păr cu vârfuri mai sănătoase.

Un detox sezonier al scalpului
Dacă ne gândim la păr ca și la tenul nostru, suntem de acord că depunerile de produse, procedurile chimice și factorii de mediu îl afectează în egală măsură. Scalpul are nevoie măcar la câteva luni de o curățare în profunzime cu ajutorul unui produs clarifiant. Acest gen de produse au în compoziție ingrediente puternic detoxifiante și particule exfoliante care ajută la curățarea în profunzime și deschiderea foliculilor, pentru ca părul să se refacă. Un păr lipsit de strălucire și un scalp mai gras decât de obicei sunt primele semne că aveți nevoie de un asemenea tratament pentru care cel mai indicat este frizerul vostru. Acest tratament poate continua și acasă cu o recomandare de produse potrivite sezonului și nevoilor părului. Dacă obișnuiți să șamponați părul zilnic, stilistul vă poate recomanda renunțarea la acest obicei, precum și evitarea căldurii atunci când uscați coafura. Rezultatele se vor observa în timp, printre beneficii fiind un păr mai puțin electrizat și mai ușor de aranjat, cu un aspect general mai sănătos și mai viguros.

Diminuați doza de produs 
Sigur, o coafură care arată impecabil în fiecare zi este de dorit pentru orice bărbat respectabil, care dorește să impresioneze. Dar excesul de produse de styling dăunează atât structurii firului, cât și scalpului, încetinind procesul natural de regenerare. Un păr și un scalp în permanență îmbâcsit nu poate respira și nu se poate reface în mod corect. Mai bine alegeți o tunsoare corectă care arată bine și foarte îngrijită fără prea multă mentenanță. Dacă frizerul respectă toate particularitățile părului vostru, veți obține o tunsoare care arată bine chiar și dimineața, iar ca atare, pentru styling, veți constanta că nu este nevoie de mult produs.

O nouă gamă profesională

Începând cu această toamnă, o nouă gamă profesională dedicată bărbaților este disponibilă în saloanele GETT’S. Este vorba despre gama System Professional Man, adică tratament ultra-personalizat pentru nevoile masculine, bazându-se pe beneficiile aduse de complexul EnergyCode™. Aceasta activează ingredientele puternic energizante pentru ca părul să devină din ce în ce mai puternic în fața agresiunilor zilnice. Asemenea antrenamentului personalizat, energy code-ul individual combină produsele potrivite de îngrijire și de styling pentru maleabilitate, control, textură și definire. Noile produse conțin lipide și creatină, dar și vitamine prețioase pentru a reenergiza părul și a-i transforma textura. Cum puteți afla ce produse vi se potrivesc? Simplu, la următoarea vizită în salon, în timpul consultației cu stilistul dvs, care în urma unor întrebări simple, va stabili energy code-ul unic și rutina de îngrijire și styling de urmat.

NEW Styling
Gama de styling System Professional Man conține produse adaptate tuturor lungimilor de păr și stilurilor masculine. În timp ce pomada și crema de styling oferă definire și fixare puternică părului scurt, spray-ul texturant este produsul ideal pentru a fi folosit pe un păr de lungime medie, proaspăt spălat, înainte de styling. Toate produsele au înglobate tehnologiile EnergyCode și Creatine and Creative Code™ care mențin coafura până la 24 de ore și se adaptează perfect particularităților fiecărui tip de păr.

HAIR & BEARD OIL
Produsele de îngrijire multitask sunt cele mai apreciate de bărbați care nu doresc să își petreacă mult timp în fața oglinzii pentru a arăta îngrijit. Pentru a obține îngrijire zilnică de lux pentru păr și barbă, încercați noul ulei de păr și barbă. Acesta transformă textura aspră într-una mult mai maleabilă cu ajutorul uleiului de argan și a lipidelor din compoziție. Pentru toate tipurile de păr. Se aplică pe părul proaspăt spălat și nu necesită clătire.

Gama de styling System Professional Man este disponibilă în saloanele GETT’S.