O atmosfera eleganta la balul Vienez

Pe 8 martie la Palatul Parlamentului a avut loc cea de-a 9-a editie a Balului Vienez, evenimentul caritabil organizat anual de JW Marriott, sub patronajul Primariei din Viena, în beneficiul fundatiilor United Way România si SOS Satele Copiilor România.

Invitatii s-au bucurat de o atmosfera eleganta, întretinuta, ca în fiecare an, de faimoasa orchestra Schoenbrunner Schlossorchester, condusa de dirijorul Guido Mancusi, si de Petre Geambasu Show Band.

Seara a fost completata de un program de opereta oferit de soprana Lavinia Dames si tenorul Philipp Kapeller, care au interpretat lucrari semnate de Johann Strauss si Franz Lehar, si de spectacolul de balet oferit de copiii de la scoala de Balet a Operei de Stat din Bucuresti.

Punctul culminant al balului l-a reprezentat defilarea celor 80 de debutanti, tinere în rochii albe si tineri îmbracati în smoking-uri de gala, iar echipa GETT’S  s-a aflat ca in fiecare an in backstage, pentru a le realiza coafuri elegante. Coregrafia semnata de Martin Grund, directorul artistic al balului a fost pusa in scena cu mult talent si dedicatie din partea dansatorilor. Printre persoanele care au onorat invitatiile au fost numeroase persoane publice, politicieni sau vedete.