Ankho – primul brand romanesc de luxury athleisure schimba regulile jocului

Ankho - primul brand romanesc de luxury athleisure schimba regulile jocului

Ankho este primul brand românesc de luxury athleisure creat din pasiune pentru sport, fashion, inovație și design.

Piesele Ankho au în spate un concept unic – un echipament versatil și outstanding – creat să ofere suport la cele mai înalte standarde, inclusiv pentru un “high – performance type of activity“. În același timp, s-a acordat o atenție deosebită designului acestor piese, care a fost adus astfel la un nivel de premium fashion, printr-o fuziune între cele mai performante țesături premium și tehnici inovatoare de finisare. De aici rezultă versatilitatea echipamentului și a celor 5 piese din prima colecție Ankho, ce livrează atât beneficiul de “high-performance item”, cât și de “premium fashion item”.

 

Ankho a fost creat de Anca Doicaru, cu o vastă expertiză în banking, pasionată de yoga și de tot ce înseamnă un stil de viață echilibrat, dar și cu un interes timpuriu față de industria de fashion.

Numele brandului este un puzzle menit să contureze ideea de ancorare în autenticitate și valori proprii, pentru a-ți descoperi un potențial ascuns, care îți dă mai departe curajul să faci lucruri mărețe. Acel curaj care are puterea de a schimba atitudini, dar si perspective, precum modificarea percepției asupra unui echipament sport: ANCHOR + COURAGE = ANKHO.

Ankho își propune să devină un “rhythm changer” și în privința materialelor folosite și a realizării pieselor colecției: design în 3D care permite realizarea precisă a tiparelor astfel încât prototipul să fie cât mai acurat, Laser Cut & Bonding Technology folosite atât ca elemente de design cât și în construcția tehnică, pentru a asigura performanța produsului finit. Fiecare piesă este ajustată pentru a se potrivi perfect, ca într-un proces custom made, cu finisaje deosebite și mare atenție la detalii.

Ambalajele folosite de Ankho sunt cu adevărat sustenabile. Astfel, piesele Ankho sunt împachetate în pungi biodegradabile direct din fabrică, iar livrarea lor se face în plicuri albe, mate, care sunt realizate din resturi de piatră de calcar și rășină reciclată, într-un proces cu ”zero waste”.

Fii la curent cu noutățile brandului pe rețelele de socializare:

Facebook

Instagram


Text: Preluat din Comunicat de Presă