Nails trends fall winter 2020-2021

Nails trends fall winter 2020-2021

Manichiura în era Covid este un must-have. Fie îți faci unghiile acasă sau la salon, acestea trebuie arate impecabil și îți scoată în evidență personalitatea, iar trendurile din acest sezon exact asta fac.

Anul 2020 este atipic în ceea ce privesc trendurile. Indiferent vorbim despre unghii, machiaj sau haine, lucrurile s-au schimbat din cauza epidemiei de coronavirus și s-au adaptat noii normalități. În această toamnă, tendințele în materie de manichiură se îndreaptă mai mult spre igienă, durabilitate și experimentare. Cea mai artistică parte a tendințelor unghiilor din sezonul de toamnă / iarnă 2020-2021 include câteva forme unice de unghii și câteva modele foarte creative, dintre care multe au folosit niște aplicații superbe. Având în vedere renașterea garderobei specifică anilor ’90, aceasta este transpusă în trendurile pentru unghii prin modele tie-dye, manichiură franțuzească și unghii transparente. Pentru a fi în pas cu noutățile, ți-am pregătit o listă cu cele mai inspiraționale manichiuri pe care le poți recrea fie acasă, fie la salon.

1. Culori gotice

Negrul a fost mai des întâlnit ca niciodată în acest sezon. Așadar, nu este nicio surpriză  este una dintre cele mai favorizate nuanțe pentru tendințele toamnei 2020, în materie de oje. Realizată cu luciu sau mată, simplă sau cu aplicații, o manichiură neagră este șic, sofisticată și plină de personaliatate și dramatism. De asemenea, burgundy închis, maro sau violet sunt și ele la mare căutare în acest sezon.

Nails trends fall winter 2020-2021

 

2. Multicolore

Dacă preferi culorile pastelate și strălucitoare, atunci, cu siguranță, îți vor plăcea tendințele toamnei 2020. Fie preferi efectul de curcubeu, cel gradat sau vrei ca fiecare unghie aibă o altă culoare, toate acestea sunt permise în sezonul rece din 2020.

Nails trends fall winter 2020-2021

3. Aplicații

Experimentarea și strălucirea sunt cuvântul de ordine al toamnei 2020. Confetti, stropi de vopsea, perle și strasuri sunt folosite pentru a crea manichiuri vibrante. Iar atunci când vine vorba despre manichiuri tridimensionale este acceptat orice, indiferent de cât de jucăușă sau sălbatică este imaginația ta.

Nails trends fall winter 2020-2021

4. Minichiura franțuzească

O manichiură franțuzească este un model clasic și atemporal, care nu lipsește din tendințele acestei toamne. Deși acest tip de manichiură a suferit modificări și modernizări, rămâne în continuare o alegere inspirată.

Nails trends fall winter 2020-2021

5. Grafic

Formele grafice mari și îndrăznețe sau modelele asimetrice și dramatice sunt printre preferatele designerilor în acest sezon. Cool și sofisticată, acest tip de manichiură se potrivește oricărei ocazii.

Nails trends fall winter 2020-2021

 

Recomandarea editorului: Lacul de unghii Advanced Wear, de la IBD are un aspect și o durabilitate de ojă semipermanentă, însă aplicarea se realizează cu ușurință ca o ojă clasică.

Nails trends fall winter 2020-2021


Text: Andrada Arsenie