Modele de eyeliner

Modele de eyeliner

Cea mai bună modalitate de a-ți scoate în evidență ochii este prin aplicarea tușului. Folosit corect, acesta oferă iluzia că ochii tăi sunt mai mari și îți poate completa machiajul fără a mai fi nevoie de fard de pleoape.

Eyelinerul este cel care accentuează frumusețea ochilor tăi. Poate fi întunecat și mocnit, sau luminos și proaspăt, dar cel mai important aduce un plus machiajului, oferindu-ți un look mai dramatic. Cu siguranță ești deja familiarizată cu trucurile care sunt folosite de makeup artiști pentru a evidenția anumite trăsături faciale. Însă, cel mai important truc este să știi ce stil de codițe realizate cu ajutorul eyelinerului ți se potrivesc cel mai bine. Am ales o listă cu cele mai bune stiluri, care te vor inspira să fii creativa cu rutina zilnică de machiaj.

1. Cat eye

Mereu șic, mereu măgulitor și mereu în trend, cât eye este tipul de machiaj versatil, care se potrivește oricui.

Modele de eyeliner

2. Natural look

Un machiaj natural al ochilor nu este același lucru cu un aspect fără machiaj. Pentru a crea un efect natural poți folosi un eyeliner și o paleta de fard de pleoape în culori neutre.

Modele de eyeliner

3. Retro

Dacă îți dorești un look clasic, aceasta este opțiunea ideală. Ușor de realizat și elegant, acest stil evidențiază ochii și atrage toate privirile.

Modele de eyeliner

4. Dublu eyeliner

Pentru un aspect punk rock, poți încerca îți evidențiezi cu eyeliner atât pe pleoapele superioare, cât și pe cele inferioare.

Modele de eyeliner

5. Minimalist look

După ce l-am văzut pe cele mai mari podiumuri de modă, look-ul minimalist este în trend și nu cred va dispărea prea curând. Dacă îți dorești un machiaj mai special trebuie încerci acest stil.

Modele de eyeliner


Text: Andrada Arsenie