Matthew-McConaughey-un star cameleonic

Matthew-McConaughey-un star cameleonic

Este poreclit “glamour cowboy” si este dovada vie ca poti deveni un star,un sex simbol si dupa ce ai împlinit varsta de 40 de ani. Bineînteles, câstigarea premiului Oscar în 2014 nu a fost ca o plimbare în parc. Înainte de a obtine râvnita statueta si faima mondiala, McConaughey a trebuit sa lucreze în roluri secundare (în filme minore) înainte de a fi refuzat pentru rolul din Titanic, ce avea sa-I revina mai târziu lui Leonardo DiCaprio.

Blond si cu un aspect atragator, texanul cu temperament glamour, este fara îndoiala cel mai apreciat actor din ultima perioada, sau mai degraba de când a încetat sa fie doar un profesionist admirat pentru a deveni un câstigator de Oscar pentru incredibila interpretare a unui homofob bolnav de SIDA în Dallas Buyers Club si protagonistul dinTrue Detectives, una dintre seriile cele mai urmarite din ultimul an.

Matthew a trecut prin multe schimbari de look, de la slabire dramatica, pana la schimbarea coafurii, de la natural, cu bucle rebele, la very polished, jucandu-se si cu parul facial pentru a creea diversitate personajelor sale.