Manichiura perfecta pentru fiecare semn zodiacal

Manichiura perfecta pentru fiecare semn zodiacal

Astrologia este știința care ne ajută  ne înțelegem mai bine pe noi înșine, dar și lumea din jurul nostru și ne determină  devenim cea mai bună versiune a noastră. Asta include manichiurile noastre. Anumite culori și nuanțe pot aduce o energie pozitivă, totul în funcție de semnul zodiacal.

Atunci când vine vorba de arta unghiilor, ne place experimentăm tot timpul anului. Combinând arta unghiilor cu semnul zodiacal, ne putem exprima creativitatea și personalitatea într-un mod unic și reprezentativ. La urma urmei, există anumite trăsături de caracter care se potrivesc cu fiecare semn, ceea ce va face distractiv personalizezi aspectul unghiilor în funcție de preferințele zodiei tale.

De exemplu, leii sunt îndrăzneți, Scorpionii sunt sexy, iar Fecioarelor le place păstreze lucrurile simple și totul se transpune într-un nail art spectaculos. Deci, indiferent care este semnul tău, este ziua ta norocoasă. Am realizat o listă cu modele de manichiură care se potrivesc sensibilităților fiecărui semn astrologic, iar rezultatele sunt fascinante.

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt optimiști, spontani și energici, dar mai ales le place își asume riscuri. De aceea, o manichiură care atrage atenția este perfectă pentru ei.

Taur

Încăpățânați, dar în același timp romantic, Taurii sunt practici și au un simț al esteticului foarte bine dezvoltat. Cu combinația de răbdare și bun gust, arta de unghii complicată și detaliată ar putea fi cea mai bună opțiune.

Gemeni

Semnul zodiacal al gemenilor este unul dual, așa o manichiură în două tonuri este ideală pentru acești nativi.

Rac

Reprezentații acestei zodii sunt sensibili și loiali. Acestora le place fie la adăpost șimeargă la sigur. De aceea, o manichiură elegantă, în culori nude, la care poți adăuga sclipici sau strasuri delicate, li se va potrivi de minune.

Leu

Îndrăzneală și strălucirea sunt cele două prenume ale oricărui reprezentant al celui mai puternic semn zodiacal. De aceea nuanțele neon și sclipiciul vor evidenția spiritul feroce al leului.

Fecioara

Acești nativi sunt perfecționiștii zodiacului. Stilul lor caracteristic proaspăt și ireproșabil. Această manichiură este combinația ideală între jucăuș și elegant.

Manichiura perfecta pentru fiecare semn zodiacal

Balanță

Iubitoare de echilibru și foarte grațioase, Balanțelor li se potrivesc nuanțele blânde și cele pastelate, dar artistice.

Manichiura perfecta pentru fiecare semn zodiacal

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și senzuali. Aura lor misterioasă are un magnetism aparte, ceea ce îi face foarte atrăgători. De aceea, cea mai potrivită culoare pentru acești nativi este roșu.

Săgetător

Săgetătorii sunt extrovertiți, entuziaști și foarte optimiști, iar acest lucru se transpune și în manichiura lor.

Capricorn

Recunoscut în general ca fiind cel mai serios semn din zodiac, Capricornii tind fie ambițioși și profesioniști.

Vărsător

Vărsătorii sunt visători și vizionari. De aceea, datorită afinității lor pentru toate lucrurile futuriste, o manichiură ultra-modernă, cu o notă de avangardă, este ceea ce îi reprezintă.

Pești

Sociabili și sensibili, peștii vor alege întotdeauna o manichiură care îi inspire și care evidențieze latura lor visătoare.


Text: Andrada Arsenie