Makeup tutorial: Rihanna ne arata 10 nuante de blush de la Fenty perfecte pentru vara

Makeup tutorial: Rihanna ne arata 10 nuante de blush de la Fenty perfecte pentru vara

În această perioadă de izolare, tutorialele și videourile pe social media au fost la putere și astfel am reușit să fim la curent cu cele mai noi trenduri în materie de beauty. De la diferite sfaturi despre cum putem purta părul, până la tutoriale de makeup, celebritățile au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a-și distra fanii și în același timp, oferi informații necesare.

Nouă ne-a atras atenția regina frumuseții, Rihanna, care de asemenea s-a folosit de Instagram pentru a crea un teaser de prezentare a produsele brandului său de beauty, Fenty. Aceasta s-a axat pe prezentarea noilor nuanțe de blush Fenty ce poartă denumiri foarte atractive, precum rosé latte, bikini martini, strawberry drip, drama cla$ and daiquiri dip.

Întreg tutorialul poate fi regăsit pe Youtube,unde aceasta, împreună cu doi prieteni au reușit să își distreze audiența și pentru că Rihanna nu ne poate plictisi niciodată, între cadre, a inclus și câteva shoturi alături de prietenii săi.

 

La începutul video-ului aceasta a anunțat că va discuta despre cremele de blush și cât de importante sunt pentru a scoate pomeții în evidență. Nuanțele pe care aceasta le-a prezentat sunt perfecte pentru vară pentru că oferă un aspect de bronz luminos, tenul devenind fresh.

Rihanna iubește să ofere sfaturi cu privire la produsele Fenty pe care le folosește pe propriul ten și este mai mereu prezentă pe rețelele de socializare cu propriile tutoriale.