Look natural, dar îngrijit: produse și tratamente capilare pentru bărbați

Mario Lopez

Căderea părului, mătreața, subțierea capilară, albirea prematură – toate sunt probleme estetice, dar mai ales care scad încrederea în sine și bunăstarea generală. Pentru a le remedia, există pe piața profesională numeroase tratamente în salon sau pentru acasă care aduc rezultate vizibile chiar de la prima aplicare.

ALBIREA PREMATURĂ A PĂRULUI
Ideea de a păcăli vârsta din buletin este tot mai tentantă pentru bărbații de pretutindeni, indiferent de statutul social. Cu atât mai mult cu cât industria beauty le pune la dispoziție atât de multe produse care șterg anii de pe chip. Când vine vorba de păr însă, părerile sunt împărțite. Personalitățile ne-au demonstrat că părul grizonant sau chiar alb ca zăpada poate fi purtat cu mult stil și că, în funcție de trăsături și de lookul care se dorește, poate arăta foarte cool și chiar tineresc. Nu necesită efort și întreținere, exceptând poate un șampon violet din când în când, și poate deveni un element semnătură.

Bărbații, spre deosebire de femei, au și un simț crescut al onestității stilului, spun specialiștii, adică preferă să nu recurgă la artificii foarte evidente cu care nu se simt confortabil, doar pentru a arăta bine. Preferă de asemenea, culorile subtile, care arată natural, cu mici excepții în cazul celor foarte tineri, încă în faza experimentală. De aceea, produsele dedicate colorării părului diferă foarte mult de cele pentru femei.

În barbershopurile GETT’S, bărbații pot opta pentru o colorare graduală cu aspect natural. Wella SP Men Gradual Tone Black este o spumă de colorare permanentă, creată pentru a acoperi cu discreție firele albe în cazul bărbaților cu păr închis la culoare.

PROBLEMA:MĂTREAȚA CARE PERSISTĂ
În urma dezechilibrelor hormonale, sau a factorilor genetici, problemele scalpului devin din ce în ce mai comune.

Soluție: tratament intensiv Wella SP Clear Scalp Shampeeling – combate mătreața susținut și eficient. Datorită spectrului activ foarte larg, este capabil să combată toate cauzele cunoscute ale mătreții, cu un efect mai puternic decât substanțele individuale active anti-mătreață.

Conține substanțe active cum ar fi: Zinc pirithion, Pirocton olamin și hinokitio, Climbazol. Linia Clear Scalp are formulă foarte blândă și pH neutru, produsele din această linie fiind concepute în cooperare cu medici dermatologi.

CADEREA EXCESIVĂ A PĂRULUI
Soluție: Tonic fortifiant SP Men Maxximum Tonic. Un tratament împotriva căderii părului ce fortifică firul și prelungește ciclul de viață al acestuia. Îmbunătățește puternic microcirculația capilară și optimizează nivelul nutritiv, determinând o creștere sănătoasă a fibrei capilare. Conține cofeină și mentol natural. În faza acută de pierdere a părului, se folosește zilnic timp de 45 de zile, apoi de trei ori pe săptămână pentru următoarele 45 de zile. Se aplică direct pe scalp, masând ușor. Nu se clătește.

PIERDEREA DENSITATII CAPILARE
Soluția: Nioxin Night Density Rescue – Tratament densificator în timpul nopții. Bazat pe Nioxydine24, un compus ce previne căderea prematură a fibrei capilare, datorată oxidării la nivelul scalpului, reduce și fixează bulbul fibrei capilare la nivelul scalpului. Astfel, se previne căderea prematură a firului de păr. Ajută la densificarea părului, stimulând formarea noilor fire de păr.

Mod de utilizare: Cu ajutorul pipetei, extrageți serum din sticlă și distribuiți la nivelul scalpului pe secțiuni de păr. La final, masați scalpul, circular, cu degetele. La final pieptănați.

APELAȚI LA SFATUL SPECIALISTULUI GETT’S PENTRU A AFLA CARE SUNT PRODUSELE ȘI SERVICIILE CARE VI SE POTRIVESC CEL MAI BINE!