La ce obiceiuri putem renunta pentru a ne bucura de frumusetea naturala

La ce obiceiuri putem renunta pentru a ne bucura de frumusetea naturala

Ce sansa unică avem în această perioadă! Pentru prima dată în istoria modernă, întreaga lume a luat pauză, se află în izolare și experimentează distanțarea socială.  Acum ai timp să te ocupi de lucrurile de care până acum nu aveai timp, dar mai ales de îngrijirea personală. Bucură-te de carantină și gândește-te că este un moment oportun să optezi pentru frumusețea naturală.

Statul în casă ne obligă să schimbăm multe din obiceiurile pe care le aveam, iar acest lucru poate fi benefic atât pentru frumusețea ta, cât și pentru sănătatea ta. Iată la ce lucruri să renunți în timpul izolării:

  1. Renunță la makeup

Machiajul nu este neapărat nociv pentru ten, altfel multe femei ar înceta să-l poarte. Dar, la un moment dat, devine mai greu pentru pori să respire atunci când sunt acoperiți cu fond de ten sau pudră. Lasă-ți pielea să se regenereze printr-o rutină de îngrijire lipsită de soare și poluare, cu multă apă și mult somn (sper). Deci nu acoperi tot efortul depus de machiaj. Lasă-ți pielea sa strălucească.

  1. Lasa-ti genele in pace

Genele false si rimelul dăunează sănătății genelor tale naturale. Distanțarea socială este un moment prielnic pentru a renunța la aceste obiceiuri.  Investește într-un serum și urmează un tratament pentru regenerarea genelor.

  1. Nu folosi lacul de unghii

Pe cât de tentant este să folosești un lac de unghii colorat pentru a lumina lucrurile un pic, încearcă să îți menții unghiile naturale. În schimb, scurtează-le puțin și folosește un ulei pentru cuticule, un tratament și un întăritor care va readuce sănătatea unghiilor tale, ajutându-le să crească mai rapid.

  1. Uită de instrumentele de styling

Dacă ești genul de persoană care utilizează în mod frecvent instrumente de styling este momentul să renunți la ele. Acum îți petreci mai mult timp în casă, așa că este o oportunitate minunată să renunți la agresarea părului. În schimb, poți începe să folosești mai multe tratamente specifice tipului tău de păr. La finalul carantinei, părul tău îți va mulțumi.

  1. Nu mai purta haine strâmte

Corpul nostru nu este făcut să fie strâns în rochii strâmte, blugi skinny sau corset. Cel mai bine este să-ți lasi organele să se bucure de spațiul pe care îl merită și să profite din plin de acest moment. Bucură-te cu adevarat de senzația de confort și de a nu purta haine „de afară”.


Text: Andrada Arsenie