Kylie si Kendall Jenner au lansat impreuna prima colectie de makeup

Kylie si Kendal Jenner a lansat impreuna prima colectie de makeup

Cea mai așteptată colaborare din domeniul makeup-ului a devenit realitate. Surorile Jenner, Kylie și Kendall, au lansat o nouă linie de cosmetice pentru Kylie Cosmetics. Încă de la lansarea brandului ei de cosmetice, Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a colaborat cu toate surorile ei, mai puțin cu Kendall Jenner. Motivul pentru care a durat atât de mult pentru a se realiza această colaborare este pentru că modelul Kendall a avut un contract cu Estée Lauder.

De-a lungul timpului, Kylie a lansat colecții cu Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian și Khloé Kardashian, precum și una cu mama sa, Kris Jenner, și chiar cu Stormi, fiica sa. Însă colaborarea pe care fanii o așteaptă de mult este cea dintre Kendall și Kylie. Pentru a sărbători lansarea, surorile au decorat subsolul casei lui Kylie  cu o temă Kendall și Kylie, întrucât nu au putut să aibă o petrecere de lansare normală din cauza pandemiei de Covid-19.

Noua linie de cosmetice este inspirată de stilul simplu și clasic al lui Kendall. Colecția conține o paletă de fard de ochi cu 15 nuanțe atrăgătoare, multe dintre ele imitându-le pe cele purtate de Kendall în unele dintre cele mai spectaculoase aspecte ale sale până în prezent. De asemenea, include și o grămadă de produse noi, cum ar fi un trio de produse sub formă de baton pentru față, constând într-un bronzer, blush și highlighter.

Colecția de makeup a lui Kendall conține și o cremă-pulbere matifiantă, un kit de blush pentru buze și Everything, Everywhere Gloss, un gloss auriu strălucitor, care poate fi aplicat oricând și oriunde îți dorești un pic strălucire suplimentar, un tuș numit “Sisters, sisters” și un gloss cu o nuanță subtilă de roz.

Cele opt produse ale liniei de cosmetice KendallxKylie a fost lansată la sfârșitul lunii iunie, iar o parte din veniturile câștigate în urma vânzărilor vor fi donate unor organizații dedicate apărării drepturilor persoanelor trans negre.


Text: Andrada Arsenie