Ingrijirea tenului in 5 pasi

Ingrijirea tenului in 5 pasi

În general, corpul tău se simte mai bine atunci când există o rutină. Antrenamente regulate, somn corespunzător și mâncare sănătoasă definesc un stil de viață. De asemenea, o rutină strictă de îngrijire va face ca pielea ta să se simtă înviorată și să fie sănătoasă, mai ales dacă ritualul de înfrumusețare trece de la artă la știință.

Atunci când există un sistem de îngrijire bine pus la punct, pielea reacționează și se simte mult mai bine, devenind astfel mai luminoasă și mai sănătoasă. Desigur, nu poți nega că somnul și apa sunt elementele esențiale pentru aspectul pielii tale, dar odată ce ai stabilit o rutină structurată de îngrijire, vei observa o diferență în doar câteva săptămâni.

Pasul 1: Curățarea

Acesta este un mod pompos de a spune să te speli pe față. Cu toate astea, evită săpunul, deoarece acesta usucă față. Cel mai indicat este să achiziționezi un gel de curățare special pentru tipul tău de ten. În acest mod vei îndepărta impuritățile și praful, evitând încărcarea porilor.

Recomandarea editorului: Formula intensă a spumei de curățare Pure Cleasing Foam de la Skeyndor ajută la eliminarea impurităților și eliberarea porilor, oferind o senzație de matifiere și netezire a pielii.

Ingrijirea tenului in 5 pasi

Pasul 2: Aplicarea unei loțiuni tonice

Tonerul este primul produs care trebuie aplicat după ce ți-ai curățat pielea. Rolul loțiunii tonice este acela de a regla PH-ul pielii și de a închide porii. Totodată, îndepărtează restul de impurități sau sebum care rămân pe suprafață pielii și o pregătesc pentru produsele de hidratare, ajutând epiderma să absoarbă mai bine nutrienții necesari îngrijirii.

Recomandarea editorului: Skeyndor Aloe Rich Tonic este o loțiune tonică facială ce nu conține alcool. Datorită conținutului de aminoacizi, proteine și carbohidrați vegetali, aceasta are proprietăți de hidratare, calmar, oferind fermitate tenului și un aspect catifelat.

Ingrijirea tenului in 5 pasi

 

Pasul 3: Aplica o cremă de ochi

Conturul ochilor reprezintă cea mai sensibilă zonă a feței. Aplicarea unei creme dedicate acestei zone, menține pielea hidratată, mai elastică și previne apariția prematură a ridurilor.

Recomandarea editorului: Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel de la Skeyndor este un gel răcoritor creat pentru refacerea conturului ochilor și pentru întărirea genelor. Acest gel are un efect de lifting al pleoapelor, reduce pungile de sub ochi și netezește ridurile.

Ingrijirea tenului in 5 pasi

 

Pasul 4: Hidratarea

Fie că optezi pentru un serum sau pentru o cremă, hidratarea este esențială indiferent de tipul de ten pe care îl ai. Acest procedeu protejează pielea, îi redă elasticitatea, ajută la refacerea celulelor și menține tenul sănătos, luminos și cu un aspect tânăr mai mult timp.

Recomandarea editorului: Deep Moisturizing Cream FII este o cremă puternic hidratantă pentru îngrjirea zilnică, ideală tenului sensibil cu tendință de deshidratare. Conține dermozaharide ce creează un strat hidratant la suprafața pielii, rezistent la apă, astfel încât să mențină hidratarea tenului în orice tip de atmosferă.

Ingrijirea tenului in 5 pasi

 

Pasul 5: Protecție solară

Este cunoscut faptul că razele solare afectează tenul. Acestea reprezintă principala cauză de îmbătrânire a tenului. Totodată cauzează apariția petelor pigmentare, a ridurilor, dar și declanșarea cancerului de piele. Pentru protejarea tenului este esențial să folosim produse cu protecție solară tot timpul anului.

Recomandarea editorului: Pentru protecție solară, dar și acoperirea imperfecțiunilor și tratarea acestora poți alege întotdeauna BB Cream Age Defence de la Skeyndor. Cu SPF 15, acesta are o textură ușoară și proaspătă, oferă o acoperire medie și protejează tenul de stresul ambiental, ajutând la producerea de noi proteine de colagen.

Ingrijirea tenului in 5 pasi


Text: Andrada Arsenie