Ingrijirea parului din confortul propriei case

Ingrijirea parului din confortul propriei case

O dată cu închiderea saloanelor, pare dificilă îngrijirea părului din confortul propriei case. Însă, carantina nu trebuie să te oprească din a avea grijă de podoaba ta capilară.

Acordarea timpului pentru a te concentra asupra îngrijirii și a te relaxa poate fi exact ceea ce îți trebuie în această perioadă. Chiar dacă ești obișnuită să beneficiezi de îngrijire profesională, ai destule opțiuni pentru a-ți trata problemele părului la domiciliu. Și, deși este posibil să nu ai parte de aceeași calitate, rezultatele pot fi similare și este suficient până ce carantina va lua sfârșit.

Iată cum să îți îngrijești părul de acasă:

Nu îți tunde părul

Chiar dacă ai nevoie urgentă de o tunsoare, lasă asta pe mâna profesioniștilor. În schimb, te poți concentra pe sănătatea părului tău. Poți face acest lucru prin adăugarea unui produs leave-in în rutina ta de frumusețe. Acesta îți va hrăni și îți va hidrata părul, evitând despicarea firelor de păr până la urmatoarea tunsoare.

Recomandarea editorului:

Tratament leave-in cu protectie termică pentru păr uscat, Nutritive Nectar Thermique, Kerastase.

Ingrijirea parului din confortul propriei case

 

Ai nevoie de o reîmprospătare a culorii?

Dacă nu te-ai vopsit niciodată acasă, nu este cazul să începi acum. Riscul de a-ți afecta părul este foarte ridicat. În schimb, poți folosi spray colorant care ajută la camuflarea rădăcinilor crescute. Astfel vei avea un look proaspăt și îngrijit.

Recomandarea editorului: L’Óreal Magic Retouch

Ingrijirea parului din confortul propriei caseSpală-te mai rar

Cu cât te speli mai des pe cap, cu atât culoarea se va estompa mai repede. De aceea este indicat să te speli mai rar. În plus, faptul că stai în casă, îți protejează părul de poluare, praf și factorii externi care dăunează și care te obligă să îl speli mai des.

Recomandarea editorului: Luminizer Fudge Professional

Ingrijirea parului din confortul propriei case

 

Hidratare in profunzime

Hidratarea este esențială pentru menținerea sănătății părului și a scalpului. Profită de timpul liber și utilizează balsamuri și măști pe care trebuie să le lași să acționeze un timp mai îndelungat. Utilizarea regulată va preveni estomparea culorii, va reduce ruperea și va îmbunătăți elasticitatea părului.

Recomandarea editorului: Masca de păr L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium

Ingrijirea parului din confortul propriei case

Cere sfatul stilistului tău

Chiar dacă saloanele de înfrumusețare sunt închise și nu poți beneficia de serviciile lor profesionale, este indicat să ceri sfatul stilistului tău pentru a știi ce produse să utilizezi și cum să îți îngrijești părul. Stiliștii GETT’S îți stau la dispoziție pentru orice nelămuriri ai avea.

Pentru a susține saloanele tale preferate, poți comanda online produsele recomandate de stilist chiar din cadrul acestora. Poți face acest lucru într-un mesaj privat pe paginile de facebook ale saloanelor.


Text: Andrada Arsenie