Ingrijirea barbii cu Clubman Pinaud

Ingrijirea barbii cu Clubman Pinaud

Îngrijirea bărbii este un aspect important de luat în seama și de aceea trebuie acordată o atenție sporită.  Din fericire, în ziua de astăzi, există nenumărate tehnici solide pe care le puteți folosi pentru a obține o barbă îngrijită. Noi îți vom propune o serie de loțiuni hidratante, care protejează barba, de la Clubman, brand-ul pilon din industria cosmeticelor pentru bărbați.

Așadar, fie că ești un purtător mândru de barbă sau te confrunți cu o barbă uscată, ce îți provoacă mâncărimi, iată câteva produse de îngrijire, al căror rezultat implică o hidratare de durată a părului facial:

  1. Clubman Pinaud beard and tattoo oil

Uleiul pentru barbă și tatuaje de la Clubman Pinaud oferă un aspect deosebit pielii datorită combinației de ulei de argan și macadonia. Poate fi folosit și pe pielea tatuată pentru reîmprospătarea culorii tatuajului. A nu se aplica direct pe piele. Puneți 2-3 picături în palmă și apoi aplicați pe zonele dorite.

Ingrijirea barbii cu Clubman Pinaud

    2. Clubman Pinaud Shave Oil

Uleiul de ras Clubman Pinaud Shave Oil este un ulei ce are la bază o formulă hrănitoare și hidratantă ce ajută la eliminarea pielii uscate, a erupțiilor cutanate și a taieturilor. Oferă hidratare de la prima aplicare.

 

Ingrijirea barbii cu Clubman Pinaud

 

     3. Clubman Pinaud Reserve gents gin after shave

After shave Clubman Pinaud Gent’s Gin este un after shave clasic ce te poartă în timp în barber-shopurile clasice. Tonifică și calmează iritațiile după bărbierit. Aroma conține note de top de lime și cedru roțu, iar nuanțele mijlocii conțin ienupar și gin.

Ingrijirea barbii cu Clubman Pinaud

 

     4. Clubman Pinaud Reserve Whiskey Woods after shave

After shave Clubman Pinaud Whiskey Woods este un after shave clasic ce te poartă în timp în barber-shopurile clasice. Tonifică și calmează iritațiile după barbierit. Aromele Whiskey Woods au la bază mixuri de arome pe bază de frunze de tutun și Bergamot cu arome de Whiskey și Lemn.

Ingrijirea barbii cu Clubman Pinaud

 

      5. Clubman Pinaud Original After Shave Lotion

Clubman Pinaud Original After Shave Lotion este alegerea ideală  a domnilor ce preferă barbershop-urile clasice. Loțiunea calmează iritația pielii și ajută la vindecarea tăieturilor după ras.

Ingrijirea barbii cu Clubman Pinaud

 

   6. Clubman Pinaud Lustray Blue Spice After Shave

After shave Clubman Pinaud Lustray Blue Spice cu o formulă specială destinată îngrijirii și întreținerii epidermei după ritualul de bărbierit, având acțiune antiseptică și antibacteriană. Învăluie tenul și trupul într-o aromă masculină de citrice, lavandă, mosc, mușchi de stejar și lemn.

 

Ingrijirea barbii cu Clubman Pinaud