Idei de manichiură pentru vară

Există o multitudine de idei de manichiură pentru vară. Spiritul colorat al verii se transpune peste tot în jurul nostru. Vara, parcă dăm frâu imaginației când vine vorba de alegerile vestimentare, în materie de coafuri dar și în ceea ce privește manichiura. Este important să avem o manichiură îngrijită și frumoasă pe care să o admirăm de fiecare dată când o privim, în special vara, când culorile vii prind aripi.

Există nenumărate idei ce pot fi abordate în funcție de stilul personal dar vara, cele mai iubite modele sunt cele care transmit o poveste de vară prin intermediul culorilor vibrante. La GETT’S Salons întotdeauna sunt urmate trendurile și dorințele clientelor când vine vorba de alegerea manichiurii, și fiindcă suntem în plină vară, am făcut o selecție de idei de manichiură realizate în salonul GETT’S Color Bar Salon Iulius Mall Cluj pentru clientele noastre care iubesc să experimenteze culorile, folosind lacul de unghii IBD, cu aspect și durabilitate de ojă semipermanentă, dar cu ușurința de aplicare și îndepărtare a unei oje clasice. Nuanțele pline de viață dar și cele nude sunt abordările cele mai des întâlnite în salon.
Vacanțele sunt în toi, iar gândurile plutesc la plajă, unde fiecare dorește să își etaleze neonul pe unghii, sau la o cină romantică pe malul unui lac, mergând pe mâna unei manichiuri simple nude dar sofisticată. Fiecare alegere a manichiurii are în spate o poveste.