Colectia IBD cu glitter ne face iarna mai frumoasa pe unghii

IBD

Direct de peste Ocean, brandurile IBD, Jessica Cosmetics, Melkior si Orly ne prezinta colectiile care ne fac iarna mai frumoasa pe unghii. Indiferent de traseul ales, destinatia este culoarea!

Noul trend al iernii este despre glitter! Este despre modernism, sclipiri care iti fura privirea si manichiuri care rezista impecabil! De aceea, IBD prezinta in prag de iarna colectia de geluri Diamond Dreams, alcatuita din sase nuante speciale cu glitter atat de bogate si de sclipitoare, incat te duc cu gandul la lux si fantezie oriunde te-ai afla. Gelurile de calitate superioara IBD sunt mult mai intense decat gelurile obisnuite, se aplica usor si nu prezinta acea opacitate neplacuta. Explozia de glitter oferita de gelurile IBD pune in valoare culorile speciale ale liniei Diamonds Dreams si imbraca unghia la fel cum ar face-o un diamant cu degetul inelar. O colectie care poate fi purtata oricand, oriunde, care te va scoate din anonimat: Glitter Struck– un argintiu pretios, Under The Lights – un auriu luxuriant, Anything Glows – un rose sampanie deosebit, Gold & Bold – un auriu bronz indraznet, Flashy-un rosu plin de atitudine, Night Sky – un gri carbune visator.

De ce sa alegeti o manichiura cu gel? Principalul avantaj este protectia unghiei naturale, in cazul in care aceasta este in mod normal subtire si tinde sa se rupa dureros. In plus, unghiile cu gel rezista mai bine de o luna, putand fi remodelate cu usurinta in cazul unui mic incident. Perfecte pentru nail art, pe unghiile cu gel se pot aplica diverse accesorii, atat de moderne in acest sezon.

IBD diamonds&dreams

oja IBD

 

Anything Glows – un rose auriu holografic, diferit față de uzualele nuanțe cu glitter.

Formula 100% gel asigura un finis superb si o stralucire de exceptie.  Formula este compatibila cu orice dispozitiv LED sau UV si cu orice accesorii destinate manichiurii cu gel. Explozia de glitter oferita de gelurile IBD pune in valoare culorile speciale ale liniei Diamonds Dreams şi rezistă pe unghii timp indelungat (preț manichiură cu gel: 194 lei).

Te asteptam in saloanele GETT’S pentru o manichiura de vedeta!