Halle Berry dezvaluie secretele unui ten fara imperfectiuni

Halle Berry dezvaluie secretele unui ten fara imperfectiuni

În timp ce cu toții stăm acasă în efortul de a pune capăt răspândirii Coronavirusului, celebritățile de pe tot globul continuă să își distreze fanii din confortul propriilor case. În acest weekend, Halle Berry a postat pe rețelele de socializare, rutina personală de îngrijire a pielii din perioada de auto-izolare.

Actrița postează în fiecare săptămână #FitnessFriday, iar fanii așteaptă cu nerăbdare noutățile. Însă, în cea mai recentă postare, Halle a decis să vorbească despre rutina sa de îngrijire a pielii pe care o respectă de la vârsta de 16 ani. Videoul de 5 minute dezvăluie secretele frumuseții actriței, într-un tratament care se realizează în doar patru pași.

Primul pas din rutina de îngrijire este curățarea, care trebuie făcută cu rigurozitate. Aceasta trebuie realizată cu mișcări ascendente care întârzie apariția ridurilor.

Dupa curățare urmează exfolierea, care ajută la îndepărtarea celulelor moarte și netezește pielea.

Cel de-al treilea pas al rutinei este aplicarea unei măști intens hidratante. În loc să lase masca să acționeze, Halle Berry și-a continuat treburile cotidiene în timp ce își atingea fața în mod repetat pentru a trezi celulele pielii.

Iar pentru ultimul pas, actrița și-a aplicat o cremă hidratantă. Ea a împărtășit că este pasul său preferat pentru ca este ca și cum ai oferi pielii tale o băutură plăcută. Totodată, Halle a spus că îi place să ofere pielii o doză bună de acid lactic, care îmbunătățește aspectul pielii.


Text: Andrada Arsenie