Hair trends: heads on the runaway

Hair trends: heads on the runaway

Vara vine cu dramatism, dar și cu coafuri jucăușe. Diversitatea creează tendințele în 2020, în timp ce toate tipurile de păr sunt în lumina reflectoarelor.Tendințele din vară 2020 se bazează pe simplitate, eleganță, dar și dramatism, iar textura și volumul natural al părului se află în prim-plan. De la coafuri naturale în stilul anilor ’70, până la coafuri sculpturale și avangardiste, acest sezon te scoate din anonimat. Culorile naturale precum brunet, ciocolatiu sau chiar roșcat sunt cele care predomină acest sezon, însă pentru femeile îndrăznețe întotdeauna vor exista nuanțele pastelate.

Copilăresc și jucăuș

Naturalețea și feminitatea sunt din nou în atenția designerilor. De aceea, nu este de mirare că unul din trendurile care predomină în acest sezon este cel al unui look copilăresc și școlăresc. Codițele împletite sau moațele prinse aparent neglijent asigură un aspect romantic și visător, tipic stilului boho-chic. Împletiturile dezordonate, dar puternice sunt feminine, iar adăugarea unor elemente precum florile de levănțică accentuează delicatețea coafurii.

Expensive look

La fel ca în cazul machiajului din această vară, încântarea femeilor pentru perle a atins culmi noi. Alături de cristale, perlele au accesorizat coafurile și au oferit aspecte cu adevărat luxuriante. Aceste accesorii pot fi folosite fie pentru un aspect deosebit de mireasă, fie pentru coafuri de ocazie sau pur și simplu atunci când îți dorești să ai o coafură specială cu care să atragi toate privirile.

Avangardă la superlativ

Coafurile fanteziste ne taie întotdeauna răsuflarea, iar în această vară reprezintă una din tendințele majore. Părul devine o operă de artă și se transformă în coafuri sculpturale extravagante. De la coafuri în stilul Mariei Antoaneta de o înălțime impresionantă până la sculpturi din flori de câmp care au adus vara pe podiumurile de modă, stilul avangardist este cu siguranță cel mai impresionant.

Diversitatea coafurilor din acest sezon are pregătit ceva pe placul tuturor indiferent de stil și de personalitate.


Text: Andrada Arsenie