Hair recommendations: serumuri hidratante

Hair recommendations: serumuri hidratante

Un păr frumos este și un păr sănătos, dar deseori ne confruntăm cu probleme precum deshidratarea, vârfuri despicate, păr încâlcit sau electrizat. Cu programele noastre încărcate și cu stilul de viață rapid, orice lucru care ne ajută cu rezultate instantanee este o mare ușurare. Pentru a rezolva toate aceste probleme serumul de păr îți vine în ajutor.

Întotdeauna suntem preocupate de îngrijirea tenului și mai puțin de îngrijirea părului. Este adevărat că în ceea ce privește frumusețea podoabei noastre capilare, ne lăsăm pe mâna profesioniștilor din salon, dar nu întotdeauna este de ajuns. O îngrijire suplimentară acasă va face minuni asupra sănătății părului. Fie că ești în căutarea unui remediu pentru vârfurile uscate, încerci să repari daunele cauzate de prelucrarea culorilor sau speri să crească câțiva centimetri în plus, serumurile pentru păr te pot ajuta.

Serumul pentru păr protejează părul de factori dăunatori precum poluarea, praful, instrumentele de coafare și umiditatea. Acesta acționează ca un scut pentru păr și previne uscăciunea. Totodată, serumurile infuzate cu ulei sunt aici pentru a oferi o hrănire mai profundă și pentru a preveni despicarea vârfurilor, în timp ce formulele pe bază de antioxidanți vor reflecta razele UV dăunătoare, menținând părul strălucitor și mătăsos.

Serumul pentru păr crește rezistența firului de păr, reduce căderea acestuia și previne deteriorarea din cauza căldurii. Acesta acoperă părul cu un strat protector, lăsându-l neted, hidratat și foarte strălucitor. Practic, orice problemă a părului cu care te confrunți va fi rezolvată de un serum pentru păr.

Recomandări: Serumul Kerastase Nutritive Oleo Relax Nutri-Huile disciplinează și controlează volumul părului pentru mai mult timp, lăsând părul mătăsos și ușor de descurcat. Formula sa cu polimer cationic readuce catifelarea și strălucirea părului rebel și uscat.

Hair recommendations: serumuri hidratante

8H Magic Night Serum este un ser pentru noapte care hidratează toate tipurile de păr. Infuzat cu extract de rădăcină de Iris și un amestec de 5 vitamine, inclusiv vitamina E, serul pătrunde profund în firul de păr pentru o absorbție de 100%, restabilind nivelul de nutriție și hidratare.

Hair recommendations: serumuri hidratante

 

Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir este un ser pe baza a trei uleiuri (ulei de argan, ulei de migdale, ulei de jojoba) și are un efect puternic nutritiv. Acesta reface părul din interior, protejează învelișul natural de cheratină, conferă hidratare extremă, acționează miraculos asupra vârfurilor și lungimilor degradate.

Wella SP Luxe Oil Reconstructive

 

AQUA SHINE SERUM de la FUDGE PROFESSIONALeste un ser de netezire și strălucire dedicate tuturor tipurilor de păr. Infuzat cu acid hialuronic și tehnologia SHINE-LOCK, învăluie fiecare fir de păr, netezind cuticulele pentru a obține un păr mătăsos și o strălucire de lungă durată.

Hair recommendations: serumuri hidratante


Text: Andrada Arsenie