Grooming: ofera textura si volum parului cu Barber Mind

Grooming: ofera textura si volum parului cu Barber Mind

Domnilor, un păr sănătos și frumos poate reda o stare de încredere în propria persoană și o stare de bine pe întreaga durată a zilei. De aceea, este foarte important să aveți grijă de scalp și să îi acordați părului atenția necesară.

În această perioadă, deși petrecem majoritatea timpului în casă și probabil anumite obiceiuri nu se mai regăsesc pe lista prioritară, îngrijirea personală nu trebuie neglijată. Procesul de îngrijire al scalpului devine eficient atunci când folosiți produsele potrivite. Prin urmare, și acest aspect legat de alegerea produselor este importantă, fie că alegeți o pomadă sau o loțiune tonică.

Pentru că ne place să ne încredem în cele mai de calitate produse, noi vă recomandăm produsele profesionale pentru păr de la Barber Mind, brandul uneia dintre cele mai de renume frizerii din Italia,la cârma acestuia situându-se celebrul frizer Hiro. Prin folosirea produselor Barber Mind te vei alătura unui club exclusivist de persoane ce pun respectul de sine pe primul plan.

În lista de mai jos, veți regăsi produsele pentru păr recomandate, astfel încât să stăpâniți un păr sănătos, cu un aspect frumos:

1.Loțiunea tonică pentru păr și scalp Barber Mind Forest

Barber Mind Forest Hair Tonic este loțiunea tonică perfectă pentru vară dar nu numai. Produsul este unul foarte benefic pentru scalp dar în același timp ajută la întărirea și însănătoșirea firului de păr. Barber Mind Forest Hair Tonic este o loțiune tonică mentolată care redă un plăcut sentiment de răcorire. Pe lângă toate aceste proprietăți, Barber Mind Forest Hair Tonic ajută și la reducerea căderii părului.

Grooming: ofera textura si volum parului cu Barber Mind2. Loțiunea tonică pentru textură și volum Barber Mind Ocean Hair

Barber Mind Ocean Hair Grooming este o loțiune tonică, îmbăgățită cu ulei deTsubaki, ce oferă cel mai natural mod cu putință pentru a-ți păstra părul în forma dorită.Pe lângă rolul său de styling, acest produs este și un bun antioxidant. Aplicând o cantitate mică de produs veți putea să țineți părul sub control pe întreaga durată a zilei.

Grooming: ofera textura si volum parului cu Barber Mind

 

 

3. Pomada Barber Mind Ghost

Pomada Barber Mind Ghost este o pomadă solubilă în apă, cremoasă, ce oferă o fixare ușoară părului, un luciu mat și un parfum bărbătesc care amintește de mirosul clasicului săpun de bărbierit. Uleiul de tsubaki din compoziția acestei pomezi a fost folosit din cele mai vechi timpuri de către celebrii samurai și de gheișe pentru îngrijirea părului, acesta fiind unul dintre secretele frumuseții lor.

Grooming: ofera textura si volum parului cu Barber Mind4. Pomada cu luciu și fixare puternică Barber Mind Killer

Pomada Barber Mind Killer este o pomadă de culoare roșie, produsă de celebrul Hiro, barbershop-ul nr 1 din Italia. Pomada Barber Mind Killer este o pomadă solubilă în apă, modernă, dar totuși având la bază elementele unei pomezi clasice. Această pomadă oferă o fixare puternică, maximă oricărui tip de păr, un luciu rece și se comportă ca un balsam îngrijind părul datorită uleiului de tsubaki care se găsește în compoziție.

 

Grooming: ofera textura si volum parului cu Barber Mind5.Pomada cu luciu și fixare medie Barber Mind Roots

După aproape 20 de ani de experiență, pornind de la vechile frizerii și ajungând la cele moderne, după încercarea celor mai bune produse de pe piață, a fost inventată loțiunea Roots, prima loțiune 100% fabricată în Italia. Barber Mind Roots este o pomadă pe baza de apa, cu o consistență cremoasă ce oferă firului de par fixare medie și un luciu natural, datorita uleiului japonez tsubaki prezent în compoziția sa. Se ia cu vârful degetului o cantitate mică de produs,se încălzește în podul palmei iar când pomada capătă o textură uleioasă, se aplică pe păr. Apoi se fixează cu ajutorul unui pieptăn sau perie.

Grooming: ofera textura si volum parului cu Barber Mind