Greselile de ingrijire pe care le fac barbatii

Greselile de ingrijire pe care le fac barbatii

Au dispărut zilele în care doar femeile petreceau ore întregi pregătindu-se. Astăzi, îngrijirea joacă un rol esențial în viața bărbaților. Cu toate acestea, mulți dintre reprezentații sexului tare privesc îngrijirea esențială într-un mod greșit și fac greșeli de bază.

Indiferent dacă este iarnă, primăvară, vară sau toamnaă, trebuie rămâi fidel ritualului de îngrijire sau aspectul tău poate lua o întorsătură în cel mai rău mod posibil. Mulți bărbați tind depună mai puțin efort în ceea ce privește rutina lor de îngrijire, cu excepția cazului în care există un eveniment social special sau, probabil, o întâlnire romantică. Problema cu încetarea obiceiurilor de îngrijire este nu necesită mult timp se vadă ai încetat ai grijă de tine.

În timp ce s-ar putea crezi îngrijirea necesită timp și efort, acest lucru nu este adevărat. În plus, trebuie eviți unele greșeli care duc la tragedie. Oricât de bine întreținut este părul tău sau cât de perfect tăiată este barba, dacă unghiile sunt murdare, te întorci la elementele de bază. De aceea noi îți prezentăm cele mai mari greșeli pe care trebuie le eviți.

1. îți lași barba neîngrijită

Barba lungă și mustața sunt grozave, dar dacă nu-ți tai părul facial din când în când, vor începe pară dezordonate. Nimic spectaculos nu trebuie făcut atunci când vine vorba de tunsul bărbii și mustății. Doar o ușoară taiere peste margini va fi suficientă. În plus, pentru evitarea apariției mătreții în barbă sau acumularea de alimente și praf, curățarea zilnică este o necesitate.

2. Sprâncenele

Dacă ești genul care are sprâncenele unite și nimeni nu a comentat nimic, atunci trebuie luați acest lucru ca pe un avertisment corect. Nimănui nu-i place unibrow-ul. În același timp, trebui fii foarte atent și cu modalitatea în care te pensezi. Sprâncenele prea subțiri sau care nu par naturale, nu sunt deloc atrăgătoare și îți dau un aspect efeminat.

3. Par în nas și în urechi

A avea păr vizibil în urechi și în nas nu este doar neatractiv, ci este complet inacceptabil. Cu toate progresele tehnologice care se aplică și aparatelor de bărbierit, tot ce trebuie faci este cauți unul care aibă atașament de tuns pentru ureche și nas. Amintește-ți doar te concentrezi pe întreaga ureche și nu doar pe canal, deoarece părul poate crește adesea și în alte zone.

4. Părul corporal

Când vine vorba de epilarea corpului, opiniile sunt împărțite. Unii bărbați preferă  fie cât mai naturali, iar alții preferă  se epileze. Aceasta poate fi o chestiune subiectivă, dar majoritatea bărbaților ar fi de acord nu ar trebuie exagerezi în niciunul din cazuri. arăți îngrijit este un lucru, dar fii ca un bebeluș, nu este considerat nici masculin, nici atractiv. De aceea, unele zone ar trebui epilate, în timp ce altele aratp mai bine cu niste păr în plus. Acestea fiind spuse, gâtul, spatele, umerii și brațele superioare ar arăta mai bine epilate sau cel puțin tunse, în timp ce brațele, picioarele și pieptul ar trebuie lăsate naturale. Cu toate acestea, dacă ai părul foarte bogat, îl poți tunde.

5. Unghiile neîngrijite

Deși unii bărbați consideră  îngrijirea unghiilor nu este deloc masculină, asa nu înseamnă ar trebui le neglijezi complet. Unghiile murdare, crescute, pot distruge aspectul chiar și pentru bărbații care au grijă de modul în care arată. Menținerea unghiilor sănătoase și îngrijite este foarte importantă pentru aspectul unui bărbat. De asemenea, dacă obișnuiești îți rozi unghiile trebuie știi acest obicei dăunează sănătății și aspectului unghiilor și poate fi interpretat ca un semn al slăbiciunii.

6. Prea mult produs pentru păr

Daă folosești prea multe produse pentru păr, părul va arăta uleios și neîngrijit. Cheia pentru a avea un aspect aranjat este aceea de a găsi echilibrul corect ntre stil și utilizarea produselor. Dacă părul tău este greu de manevrat și ai nevoie folosești o cantitate mare de produs, ar trebui iei în calcul o tunsoare.

7. Prea mult parfum

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli de îngrijire observate la bărbați. Când vine vorba de parfum sau deodorant, există tendința de a exagera cu cantitatea care este aplicat sau pulverizată. Acest lucru va avea un efect invers, determinând oamenii fugă de tine. Aminteșteți parfumurile sunt menite îmbunătățească parfumul natural, iar subtilul funcționează cel mai bine.

8. Nu uita de pielea ta

Unii bărbați au falsa impresie îngrijirea pielii este dedicată în excluusivitate femeilor. Dar acest lucru nu este adevărat. Deși pielea bărbaților este mai dură, este totuși predispusă la îmbătrânire, la riduri și la alte afecțiuni ale pielii. Așadar, asigură– te îți cureți și îți hidratezi tenul de câte ori este nevoie. Totodată, ai grijă  bei multă apa pentru a-ți păstra pielea hidratată și cu aspect mai tânăr.


Text: Andrada Arsenie