GETT’S la Gala Atipic Beauty 2019

GETT’S se alătură și anul acesta la Gala Atipic Beauty 2019, un fashion show emoționant. Gala va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului.
Gala Atipic Beauty este susținută de Alin Gălățescu (Art Director). Acestui eveniment se alătură amfitrionul, Andreea Marin. Această Gală a devenit cel mai promovat eveniment social-umanitar al anului. Mesajul ce conturează întreg conceptul Galei, “Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!” va îngloba moda și arta din România.
Invitații vor avea parte de un spectacol deosebit și vor putea admira pe scenă 13 modele de catwalk. Modelele Atipic Beauty sunt speciale și deși trăiesc în scaune rulante, acestea emană o frumusețe și o eleganță aparte. Modelele vor purta creații elegante gândite special pentru această gală de creatori de modă și vor defila în seara Galei alături de vedete de televiziune, artiști, sportivi, oameni de afaceri, aducând la viață o emoție specială, plină de poveste. Coafurile elegante vor fi aduse la viață de către echipa de hairstyliști GETT’S.

 

Gala se va desfășura marți, pe 29 octombrie, la ora 19:00 la Palatul Parlamentului. Accesul se va face pe baza actului de identitate, începând cu ora 18:30, la intrarea dinspre Parcul Izvor.

Gazdele evenimentului vor fi: