Gadgeturi esentiale de beauty

Gadgeturi esentiale de beauty

Bărbatul modern știe importanța îngrijiri și acordă mai mult timp acestei activități decât o făcea în trecut. Însă există câteva gadgeturi care te vor ajuta te pregătești într-o clipită.

în ultimii ani, industria de îngrijire a bărbaților s-a dezvoltat foarte mult. În trecut, îngrijirea bărbaților era un lucru destul de neglijat, deoarece produsele tipice de îngrijire erau destinate doar femeilor. Însă, în ziua de azi, lumea a realizat necesitatea îngrijirii bărbaților și a produselor esențiale dedicate acestui sector.

Bărbații moderni acordă mult mai mult timp îngrijirii decât o făceau în trecut și nu este nimic în neregulă cu acest lucru, domnul modern nu se sfiește vrea arate cât mai bine și știe îngrijirea se extinde dincolo de gestionarea părului sau facial. Dar există întotdeauna o modalitate mai rapidă, mai inteligentă sau mai ușoară de a face orice în această epocă a tehnologiei. Întrebarea este, ai deja toate dispozitivele care te vor ajuta te pregătești într-o clipă? Iată care sunt gadgeturile de îngrijire pe care fiecare bărbat ar trebui le aibă în trusa de îngrijire.

Aparat de tuns barba

Cel mai important gadget pentru îngrijirea și gestionarea părului facial este aparatul de tuns barba. De când a apărut pe piață, acesta s-a dezvoltat exponențial și a devenit indispensabil în rutina ta de îngrijire. Un aparat de tuns barba fir și cu încărcare rapidă este tot ce ai nevoie pentru trusa ta de îngrijire ca un bărbat.

Periuță de dinți electrică 

Există o mulțime de motive pentru care ar trebui optezi pentru o periuță de dinți electrică față de una manuală. Pentru început, este mai eficientă la îndepărtarea plăcii bacteriene și la reducerea șanselor de îmbolnăvire a gingiilor.

Perie de curățare a feței

Periile de curățare nu sunt deloc „prea mult” pentru bărbați. Poate părea așa, dar trebuie știi o curățare profundă a tenului este la fel de importantă ca și spălatul pe față, care nu este capabil îndepărteze pielea moartă, curețe porii și îngrijească mai ales părul facial. O perie de curățare a feței este o modalitate mult mai bună de a îndepărta celulele moarte ale pielii. Nu numai are avantajul suplimentar de a stimula circulația la suprafață pielii, îmbunătățindu-i aspectul general, dar este deosebit de bună și pentru bărbații cu păr facial, permițându-le ajungă la pielea de sub barbă și prevină apariția firelor sub piele.

Detail trimmer

Detail trimmer este cu siguranță unul dintre cele mai importante gadgeturi de îngrijire pe care fiecare bărbat ar trebui le aibă în trusa sa. Un aparat de tuns detalii îți salvează aspectul devastat și îți oferă unul complet decent. Acest aparat este conceput pentru a tunde părul din nas, urechi și sprâncene. De fapt, multe alte părți ale corpului în care ai părul crescut.

Body trimmer

Manscaping-ul este atât de obișnuit în zilele noastre, încât este greu de imaginat un moment în care nu existau dispozitive disponibile pentru a îndepărta părul nedorit al corpului. Și cum nu este recomandat îți tunzi barba și părul de pe corp cu același aparat de tuns, un alt gadget care nu trebuie ți lipsească este body trimmer. Aparatele de tuns părul de pe corp sunt special construite pentru a combate firele de păr din diferite zone ale corpului. De la zona pubiană până la partea din față a coapselor, acesta îndepărtează părul de oriunde este nevoie.


Text: Andrada Arsenie