Farmec anunta relansarea Apelor Micelare Gerovital intr-un format nou

Farmec anunta relansarea Apelor Micelare Gerovital intr-un format nou

Farmec,cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Farmec anunță relansarea Apelor Micelare Gerovital într-un format nou de ambalaje moderne, reciclabile, în varianta de 400 ml. Apele Micelare Gerovital cuprind formule și ingrediente împrumutate din schemele de tratament Gerovital și beneficii adresate fiecărui tip de ten.

Apele Micelare Gerovital și-au construit imaginea de aliat de încredere pentru o îngrijire de lungă durată tocmai datorită ingredientelor de calitate, a unei abordări diferențiate pentru fiecare vârstă și tip de ten. Ambalajele moderne și practice, care oferă o cantitate mare de produs conferă un avantaj din toate punctele de vedere.

Apa micelară a devenit un produs must have din trusa noastră de cosmetice, este una dintre cele mai des folosite produse în rutina de zi cu zi. Pentru clientele noastre și din grijă pentru mediu, am lansat noul format de ambalaje pentru Apele Micelare Gerovital. Ambalajele cu gramaj de 400 ml oferă îngrijire delicată pentru o perioadă mai lungă, venind în completarea schemelor de tratament oferite de fiecare gamă în parte. Decizia schimbării ambalajelor urmărește și un trend de consum, este mai avantajos din toate puncetele de vedere pentru clientele noastre să achiziționeze produsul preferat într-o cantitate mai mare”, a explicat Claudia Pălăcian, Manager de Produs în cadrul companiei. 

Mai jos vom enumera produsele destinate tuturor tipurilor de ten, recomandate de specialiștii Gerovital, în noul gramaj de 400 ml:

  1. Pentru tenul normal, specialiștii Gerovital recomandă Apa Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic (400ml), din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look. Uleiul de trandafir sălbatic îndepărtează machiajul waterproof, curățând tenul și asigurându-i aportul de nutrienți necesar.
  2. Dacă vă confruntați cu un ten uscat și sensibil, vă puteți baza pe Apa Micelară cu Albăstrele și Juvinity (400 ml) din gama Gerovital H3 Classic. Îmbogățită cu Extract de Albăstrele și Juvinity™, apa micelară curăță pielea delicat și eficient, decongestionând și energizând celular tenul la fiecare folosire.
  3. În cazul unui ten uscat, mixt sau normal, specialiștii recomandă folosirea Apei Micelare Hyaluron C (400 ml) din gama Gerovital H3 Hyaluron C. Apa micelară se bazează pe acțiunea micelelor formate, care ajută la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii.

Dacă doriți să achiziționați noile produse Gerovital, acestea pot fi găsite în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, din magazinul în franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Pentru a fi la curent cu noutăți legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiștilor, surprize și concursuri, puteți urmări conturile de social media:

Facebook: www.facebook.com/farmec.romania    

Instagram: www.instagram.com/farmec

Site şi magazin online: www.farmec.ro  


Text extras din comunicatul de presă Farmec