Expertii bronzului sanatos

Skeyndor Fresh After Sun Emulsion

Cea mai avansata tehnologie de protectie solara este inglobata in gama Sun Expertise de la Skeyndor, oferind trei bariere de protectie pentru o piele frumoasa si sanatoasa.

Soarele, sursa vietii si aducator de bunastare mai ales in sezonul cald, este totodata principala cauza a imbatranirii cutanate. Pentru o protectie solara eficienta, este nevoie sa tratati din timp efectele nocive ale diferitelor tipuri de energii solare: raze infrarosii, raze UVA si UVB.

De aceea, Skeyndor a creat Sun Expertise, o gama completa de protectie solara, care ofera trei bariere de protectie, in timp ce produsele au formule de bronzare rapida si texturi hranitoare pentru piele. Dincolo de clasica protectie oferita si de alte produse de pe piata (UVA si UVB), Sun Expertise asigura o a treia bariera de protectie impotriva efectelor razelor infrarosii, protejand ADN-ul celulelor stem.

De asemenea, asigura o protectie globala antiimbatranire, blocand aparitia petelor si a ridurilor cauzate de soare si mentinand fermitatea pielii. Formula cu bronzare rapida ofera un bronz atragator, uniform si de durata, completat de hidratare si confort pentru piele.

Pentru pielea sensibila, va puteti baza pe Invisible protection sun spray- o formula light, non- grasa, cu factor mare de protectie UVA/UVB si tehnologie blue light. Daca preferati formula clasica sub forma de crema/emulsie, Tinted protective cream va vine in ajutor, adaugand si un strop de pigment, pentru un machiaj foarte discret si un ten uniform. Pentru pielea corpului, Bronze plus hidratant este produsul care aduce confort si o nuanta seducatoare aurie.

Tratarea arsurilor solare

Skeyndor After Sun Emulsion

Pentru acele situatii in care pielea se simte in disconfort dupa o expunere prelungita, gama s-a imbogatit cu un nou produs: Fresh After Sun Emulsion. Este un produs reparator care ajuta la recuperarea confortului pielii dupa expunerea la soare, formulat cu agenti calmanti care sustin mentinerea bronzului si extract restructurant asemanator vitaminei D produse de corp.

Ingredientele naturale din compozitie – aloe vera, betaina, extractul de arnica, castan si hammamelis, mentol – sporesc refacerea pielii si minimizeaza riscurile asociate cu expunerea prelungita la soare.

Vino in locatiile noastre si intreaba specialistul GETT’S despre produsul de care ai nevoie!