Echipa GETT’S pregatita de Halloween

Pregătirile pentru Halloween au inceput de ieri în saloanele noastre GETT’S, colegii noștri fiind entuziasmați să își întâmpine clienții cu un Trick & Treat.

Colegii noștri din salonul GETT’S Color Bar Salon Plaza România Drumul Taberei Militariși-au reunit forțele creative pentru a da viață unor personaje ingenioase. Aceștia și-au întâmpinat clienții purtând diferite makeup -uri iar atmosfera din salon a fost una cu adevărat spooky. Decorațiunile gândite pentru salon au transmis exact sentimentul înfricoșător. Noi sperăm că astăzi clienții noștri au avut parte de o zi ”înspăimântătoare”.

 

 

Colegele din salonul GETTS Color Bar Mega Mall au pregătit diferite makeup-uri dramatice și au reușit să inducă atmosfera de Halloween în salon. Fiecare s-a transformat în diferite personaje spooky dar simpatice precum vrăjitoare, drăcușori sau clovni.

 

Nici echipa din GETT’S Color Bar Afi Palace Cotroceni nu s-a lăsat mai prejos. Aceștia ne-au demonstrat prin pozele de pe rețelele sociale cât de uniți și pregătiți sunt pentru a-și terifia ”victimele” din salon. Pisicuțele simpatice cu siguranță au redat zâmbetul pe buze oaspeților noștri.

 

 

 

Odată ce pășiți în salonul GETT’S Hair Studio Salon InCity Residences Vitan Dristor, vă invadează un fior rece pe șira spinării. Ei bine, ați pășit pe un tărâm invadat de atmosfera de Halloween. Nu numai pe timp de noapte, vietățile înfricoșătoare ies la iveală.  Colegii noștri s-au asigurat din zori ca pânza de păianjen, dovlecii și păianjenii mergători să dea startul unei zile terifiante dar memorabile.


Photos source: GETT’S Salons Facebook