De ce ai nevoie de crema pentru ochi

Power Hyalluronic - Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel

A fost o dată ca niciodată, o perioadă în care după spălarea feței adăugai o cremă hidratantă și protecție solară. Acum, o rutină de frumusețe este formată din mai multe creme, serumuri, soluții tonifiante și măști. Bineînțeles că atunci când vorbim despre produsele utilizate pentru rutina zilnică de înfrumusețare, cu siguranță vorbim și despre crema de ochi.

Se spune că ochii reprezintă oglinda sufletului, iar pentru a fi frumoși și a ne ajuta să ne exprimăm sentimentele trebuie să avem grijă și de pielea din jurul lor. Aceasta este foarte delicată, fragilă și predispusă la uscăciune, în timp ce pleoapele au cea mai subțire piele de pe întreg corpul. Totodată, datorită mișcării constante a mușchilor care coordonează expresiile faciale, ochii tind să arate vârsta și oboseala prin apariția liniilor fine, a cearcănelor și a ridurilor care se instalează în jurul ochilor mai devreme decât oriunde altundeva pe față. Pentru a menține nivelul optim de îngrijire și hidratare al pielii din jurul ochilor și pentru a amâna apariția ridurilor trebuie să folosești o cremă pentru ochi.

De ce ai nevoie de o cremă pentru ochi?

Multă lume consideră că o cremă hidratantă este îndeajuns pentru a avea grijă de ten. Însă, dacă citești instrucțiunile, este posibil să îi avertizeze pe utilizatori să evite zona ochilor, pentru că poate conține substanțe chimice care sunt dăunătoare pentru pielea sensibilă. De asemenea, multe creme pentru față conțin parfumuri și conservanți care pot irita ochii.

În schimb, cremele pentru ochi sunt formulate special pentru a fi utilizate în zona ochilor, ceea ce le face mai sigure și mai benefice. De obicei, consistența unei creme de ochi diferă de cea a unei creme hidratante normale, iar ingredientele utilizate sunt mai puternice și funcționează mai bine decât o cremă hidratantă.

Beneficiile cremei pentru ochi

Dacă nu te-am convins până acum, îți prezint și alte motive pentru care ar trebui să introduci crema pentru ochi în rutina ta zilnică de îngrijire. Există un număr mare de factori care contribuie la îmbătrânirea pielii tale precum genetica, expunerea la soare, stresul, fumatul etc. Indiferent de factorii interni sau externi care pot afecta pielea din jurul ochilor, crema de ochi poate ajuta la întârzierea apariției semnelor îmbătrânirii.

Totodată, utilizarea unei creme de ochi cu ingrediente hidratante poate ajuta la prevenirea uscăciunii din zona ochilor care determină apariția mai proeminentă a liniilor fine, iar ingredientele din crema de ochi vor umple spațiile dintre celulele pielii și vor ajuta la reducerea aspectului ridurilor pe piele.

În concluzie, introducerea unei creme de ochi în ritualul tău de îngrijire este esențială pentru menținerea unui aspect tânăr și frumos al pielii din jurul ochilor.

Recomandări: SOOTHING EYE CREAM de la Skeyndor este o cremă hrănitoare, antiîmbătrânire, special formulată pentru tratarea zonei delicate din jurul ochilor. Aceasta are excelente proprietăți de drenaj și reduce deteriorarea prematură a colagenului și elastinei lăsând pielea catifelată, reîntinerită și lipsită de cearcăne.

De ce ai nevoie de o cremă pentru ochi?

Datorită texturii bogate și puternic hrănitoare, crema Corrective Instant Wrinkle Filler Cream netezește ridurile și umple liniile de expresie, oferind hidratare intensă.

De ce ai nevoie de o cremă pentru ochi?

Power Hyalluronic – Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel este un gel răcoritor creat pentru refacerea conturului ochilor și consolidarea genelor. Pentru un efect de lifting al pleoapelor, gelul acționează prin reducerea pungilor de sub ochi și netezirea ridurilor, fortifică pleoapele și oferă un efect rapid de prospețime.

Power Hyalluronic - Cooling Eye Contour & Eyelashes Gel


Text: Andrada Arsenie