David Beckham-barbatul cameleonic

Barbatul suprem, un style icon al prezentului, omul care a definit legatura dintre fotbal si moda. David Beckham si-a anuntat retragerea din scena fotbalului profesional, dupa 2 decenii de transformari cameleonice. De la parul lung, cu suvite blonde, pana la cel mai sobru look, David a experimentat cam aproape orice stil, de multe ori ducand popularitatea unor tunsori barbatesti pe culmi, care altfel probabil ar fi ramas in umbra.

Poate cea mai controversata coafura a fost cea cu impletituri, mai ales cand un baiat a fost exmatriculat din scoala pentru ca-i copiase look-ul eroului sau!  Mult mai devreme in cariera sa, in anii ’90, David a optat pentru bretonul lung, botezat “The Curtains”, care s-a bucurat de o revenire la un moment dat. Mereu tinand cont de latura sa metrosexuala, acesta nu s-a temut niciodata sa experimenteze cu stiluri care pot fi considerate prea feminine.  Look-ul  vopsit“sarutat de soare” poate fi considerat un pic greu de intretinut pentru unii barbati, dar blondul este mereu minunat pentru vara.

Unul dintre cei multi din lumea fotbalului care au optat pentru coama Mohawk, David  evident ca s-a facut remarcat, asigurandu-se ca este mereu aranjata profesional. Asadar, cariera professionala a lui David a ajuns la sfarsit, dar nu avem nicio indoiala ca a doua sa vocatie-de fashion icon international va mai dura mult timp de aici inainte.