Cum sa porti manichiura french

Cum sa porti manichiura french

Manichiura franceză este clasică, dar „clasic” nu trebuie însemne și „plictisitor”. Daca îți dorești o manichiură jucăușă, există o mulțime de modalități de a-ți actualiza aspectul. Iată câteva idei de manichiură franțuzească perfecte pentru anul 2020.

Manichiura franțuzească sau french manicure a revenit anul acesta în tendințe. Aceasta s-a dovedit a fi opțiunea perfectă atât pentru unghiile lungi, cât și pentru cele scurte. Cu o nouă abordare, acest tip de manichiură s-a reinventat și are un look jucăuș. Chiar dacă optezi pentru stilul clasic, pentru nuanțe neon sau pentru o manichiură franțuzească dublată, vei avea parte de un look inspirat și modern. Iată câteva idei pe care le poți folosi la următoare vizită în salon!

1. V style

Indiferent de forma pe care o au unghiile tale, migdală, coffin, rotunde sau pătrate, îți poți rafina manichiura franțuzească de la modelul rotunjit în jurul vârfurilor până la un V ascuțit, care subliniază aceeași zonă. Dacă îți dorești un look mai vibrant poți alege oricând culorile neon.

Cum sa porti manichiura french

2. Creativ

Încercați o manichiură french unghiulară folosind două nuanțe de albastru pentru o culoare nautică. Pentru linii clare, curate, utilizați benzi de ghidare.

Cum sa porti manichiura french

3. Duo-color

Acesta este un mod excelent de a folosi o diversitate de culori. Încearcă alegi două culori complementare pentru fiecare unghie.

Cum sa porti manichiura french

4. Wavy

Lasăți imaginația și creativitatea zboare printr-o manichiură franțuzească unică.

Cum sa porti manichiura french

5. Doubled French

Manichiura franțuzească dublată este cea mai nouă tendință în materie de manichiură. Încearcă urmărești conturul unei manichiuri franțuzești cu linii foarte subțiri pentru un aspect curat și minimalist.

Cum sa porti manichiura french


Text: Andrada Arsenie