Cum sa iti aranjezi parul grizonant

Cum sa iti aranjezi parul grizonant

Părul grizonant este în trend, iar atunci când este purtat în mod corect, poate crea un aspect serios și sofisticat pe care alte culori nu îl pot reda. De la tunsori clasice până la undercut, am pregătit o selecție de coafuri pentru părul grizonant pe care vei dori le încerci.

Părul gri este la mare căutare și mulți bărbați se vopsesc pentru a imita un aspect inteligent și elegant. Așadar, părul grizonant nu este ceva de care te rușinezi, ci trebuie ți-l asumi. Firele de argint te fac să pari distins și înțelept, dar pot proiecta și caracterul, carismă și încrederea. Chiar dacă ai părul argintiu sau gri poți arăta în continuare sexy și elegant, iar uneori tot ce este nevoie este o tunsoare modernă. Iată câteva idei de tunsori și coafuri pentru părul grizonant care te vor ajuta arăți la fel cum te simți, adică tânăr și plin de viață.

1. Quiff

Unul din trucurile care fac părul cenușiu să pară tineresc este să-l asociezi cu o tunsoare modernă. Quiff-ul este una dintre aceste coafuri care garantează că părul tău gri nu te va face să pari bunic.

Cum sa iti aranjezi parul grizonant

2. Aranjat pe spate

Aceasta este una dintre acele coafuri atemporale pentru bărbații cu părul gri. Un stil simplu cu părul scurt în spate și pe laterale, combinat cu o mustață în stil creează un combo elegant.

Cum sa iti aranjezi parul grizonant

 

3. Părul lung

Acest look este unul foarte îndrăzneț. Nu doar din cauza părului lung, ci și datorită texturii naturale, ondulate și a faptului este lăsat liber și fabulos! Deși acest aspect nu se potrivește pentru oricine, va funcționa pentru cei care au multă încredere în stilul lor unic.

Cum sa iti aranjezi parul grizonant

 

4. Undercut

Când este tuns corespunzător, părul grizonant poate arăta nemaipomenit. Deși există câteva stiluri care vor obține acest rezultat, o tunsoare undercut este versatilă și potrivită pentru părul cenușiu.

Cum sa iti aranjezi parul grizonant

 

5. Hipster

Dacă ești un tip mai îndrăzneț și nu ești fan al lookurilor clasice, poți încerca o frizură în stilul hipster. Este cool, modernă și îți va da un aer jucăuș.

Cum sa iti aranjezi parul grizonant


Text: Andrada Arsenie