Cum pastrezi bronzul cat mai mult

Pielea frumos bronzata este un atribut care, vara, ne face sa ne simtim intr-o permanenta vacanta. Dar la fel ca si o culoare noua a parului, bronzul trebuie ingrijit astfel incat sa dureze cat mai mult timp, iar pielea sa se mentina in cea mai buna forma.Tratamentele cosmetice in cabina nu trebuie sa lipseasca din ritualul de infrumusetare, chiar si dupa baile de soare, iar sensibilitatea si uscarea pielii sunt motive in plus pentru care ar trebui sa optati pentru unul propus de un specialist. Deosebit de recomandate atat pentru pastrarea echilibrului lipidic, cat si pentru uniformizarea si accentuarea bronzului sunt lotiunile si cremele cu extract de cofeina. Mastile cu ciocolata sunt de asemenea extraordinare pentru pielea bronzata, aducand un plus de netezire si hidratare si oferind pielii o culoare mai pronuntata si un aspect mai tonic.

Va asteptam la GETT’S pentru a incerca una dintre terapiile special create pentru ingrijirea pielii in sezonul postestival.


How to keep your tan as long as possible

Beautiful tanned skin is an attribute that makes us feel in a permanent vacation. But like a new hair color, tan should be cared for so it lasts as long as possible, and the skin is maintained its best apearence. Cosmetic treatments should not miss from your beauty ritual, even after sunbathing, sensitivity and dry skin are the reason for which you should choose one treatment proposed by a specialist. Particularly recommended for retaining the lipid balance and for emphasizing uniformity and tan are caffeine extract creams and lotions. Chocolate masks are also extraordinary for tanned skin, bringing extra smooth and moisturizing, also providing a more pronounced color and a more toned skin.

Come to GETT’S Salons to try out one of the specially created skin care therapies for autumn.

Cum pastrezi bronzul cat mai mult