Cum arata celebritatile fara makeup

Cum arata celebritatile fara makeup

Unul dintre cele mai mari trenduri de pe Instagram, în prezent, este afișarea unui aspect fără makeup al celebrităților. Un smokey-eye sau o pată de culoare, sunt desigur elementele care pot crea un aspect de invidiat, însă celebritățile sunt atrase și de expunerea unui look all natural, fără niciun fel de makeup, exprimând astfel încredere în propria frumusețe.

În goana noastră după un look natural și neîncărcat cu makeup, am realizat o selecție numeroasă de selfies expuse pe Instagram de cele mai apreciate celebrități și ne-am dat seama cât de multă încredere transmite un aspect delicat și natural. Așadar, sperăm ca aceste poze să vă inspire si să vă încurajeze să adoptați un look without makeup, de fiecare dată când aveți ocazia.

      1. Jennifer Lopez

Jennifer deja ne-a obișnuit cu look-ul său imaculat și este foarte mândră să împărtășească cu fanii săi un look natural, fără niciun filtru, demonstrând că strălucirea vine din interior dar și odată cu introducerea unei rutine de îngrijire disciplinată. Și să nu uităm de o hidratare pe măsură!

Cum arata celebritatile fara makeup

 

    2. Beyonce

Qeen B nu are nevoie de makeup să demonstreze că este o queen, așadar nu pierde nicio ocazie să își expună tenul său fără makeup.

Cum arata celebritatile fara makeup

 

      3.  Demi Lovato

Nici cântăreața Demi Lovato nu se ascunde să își expună tenul fără makeup. Aceasta a declarat într-un post pe Instagram: ”nu am făcut o #nomakeupmonday de ani de zile, și mi-am dat seama că după ce am postat atât de multe poze pline de glamour, este important să dezvălui cine sunt eu cu adevarat sub paleta de makeup aplicată pe tenul meu. Sunt mândră de pistruii mei și mă accept așa cum sunt”. Demi ne inspiră cu atitudinea sa și de asemenea ne încurajează să fim noi înșine și să fim mândre de detaliile care ne construiesc frumusețea.

Cum arata celebritatile fara makeup

 

     4. Lady Gaga

Cu toții ne-am obișnuit să o vedem pe Gaga în cele mai trăznite apariții și transformări. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că arată splendid fără makeup. 
Cum arata celebritatile fara makeup

       5.  Cindy Crawford

Nu putem să nu aducem în discuție asemănarea dintre Cindy Crawford și fiica sa, Kaia Gerber. Noi credem că arată la fel de tânără ca si fiica sa. Cindy ne oferă un sneak-peek al tenului său lipsit de machiaj și foarte efervescent. Faptul că adoptă abordarea unui look fără makeup, a ajutat-o pe Cindy să își mențină acest ten tineresc și plin de vitalitate. Desigur, să nu uităm de o rutină de îngrijire bine structurată.

Cum arata celebritatile fara makeup

      6. Zendaya

Tânăra actriță reușește de fiecare dată să ne cucerească cu look-ul său all natural și pe cât este de frumoasă alături de un makeup profesional, noi votăm pentru o Zendaya naturală.

Cum arata celebritatile fara makeup

     

       7. Gwyneth Paltrow

De ziua ei, frumoasa actriță a surprins într-o postare pe Instagram strălucirea unui ten lipsit de makeup. La împlinirea a 44 de ani, Gwyneth a precizat în postare că este mândră de această vârstă, îmbrățișându-și trecut dar și viitorul.

Cum arata celebritatile fara makeup

   

      8. Drew Barrymore și Cameron Diaz

Cei doi îngeri ai lui Charlie ne cuceresc cu look-ul lor angelic, fără make-up. Iată cât de naturale și feminine arată ambele actrițe, care încurajează întotdeauna aplicarea unui SPF.

Cum arata celebritatile fara makeup


Text: Mihaela Tudorache