Creativitatea pe unghii – idei stralucitoare de nail art

Dupa atat de multe sezoane de trenduri couture in materie de unghii, urmeaza un sezon al stralucirii si al pretiozitatii, care incepe in luna cadourilor si culmineaza in primavara 2018. Ca atare, backstage-urile prezentarilor de moda pentru primavara/vara 2018 abunda in idei stralucitoare de nail art, dintre care le-am ales pentru voi pe cele mai interesante.

Creativitatea pe unghii

Manichiura glitter isi redobandeste farmecul incontestabil, iar ca o variatie moderna si interesanta, regasim unghia in forma migdalata si varfuri in degrade. Combinatiile de culori preferate? Roz-negru, bleu-gri carbune, auriu-bronz. Asociate unui machiaj cu tus glitter, ne-au fermecat in prezentarea Tom Ford si cu siguranta vedetele se vor inghesui sa le poarte pe covorul rosu, oferindu-ne si mai multa inspiratie.

UNGHII METALICE CU IZ DE MODERNISM
Ramanem in zona de stralucire, aruncand o privire asupra unui nou trend, cel al unghiilor metalice. Argintii sau aurii, scurte aproape in stil scolaresc sau feminine si rotunjite, acestea vor fi elementul statement in primavara ce urmeaza, care este deja imbibata in influente opzeciste, disco, ce au in prim-plan stralucirea in toate formele ei. Ca o varianta de compromis, bronzul stins/vintage poate fi purtat cu succes pentru zi, fara a epata. Pentru seara, indrazniti mai mult adaugand si cateva paiete dispuse asimetric. Efectul obtinut va fi unul wow!

MESAJE, LOGOURI, INSCRIPTII CU SUBINTELES
Logourile si mesajele scrise nu au fost nicicand mai sexi si mai interesante ca in noul sezon. Dupa genti, pantofi, jeansi, tricouri branduite, pe care le-am admirat in tot sezonul trecut la impatimitele modei, prezente si fotografiate la fashion weeks, este randul manichiurii sa primeasca o “semnatura” distincta. In cazul modelelor din prezentarea Helmut Lang, aceasta inscriptie si-a gasit locul perfect pe o baza roz pastel si pe o forma moderna, patrata. Nu este tocmai manichiura cel mai usor de purtat, dar cu siguranta deloc banala! Elegante si timeless sunt si unghiile cu un logo al unei case de moda celebre, precum Chanel. Combinatia alb negru se potriveste perfect acestui stil! Pentru spiritele jucause, care nu iau moda si tendintele prea in serios, mesajele politice, amuzante, frazele statement sau citatele faimoase pot fi citite si pe unghii!

Indraznim, asadar, mai mult, aruncam un ochi la tendinte, le adaptam pentru a ni se potrivi ca o manusa!

Pentru o manichiura perfecta, te asteptam in saloanele GETT’S.