Corrective: Frumusete atemporala

Noua gamă Corrective de la Skeyndor

www.getts.shop

Noua gamă Corrective de la Skeyndor are triplă acțiune împotriva ridurilor și asigură un rezultat eficient în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire.

Ridurile sunt un efect natural al trecerii timpului și reprezintă înțelepciunea pe care am acumulat-o o dată cu trecerea anilor. Cu toate acestea, este în natura umană  ne dorim arătăm tinere cât mai mult timp. Deși nu s-a descoperit până acum secretul tinereții veșnice, specialiștii din domeniul cosmetic sunt permanent în căutarea elixirului care prelungească aspectul tânăr al pielii noastre.

Cei de la Skeyndor au îmbunătățit gama anti-rid Corrective și au inovat produsele cosmetice, transformând rutina zilnică de îngrijire într-un tratament profesional anti-îmbatranire. Noua gamă Corrective de la Skeyndor este tratamentul cosmetic ideal pentru reducerea ridurilor profunde și a liniilor de expresie. Inspirate din cele mai importante tratamente medico-estetice din lume, produsele din gama Skeyndor Corrective combat rapid și eficient semnele de îmbătrânire.

Tratamentul se bazează pe fuziunea inovatoare a trei mecanisme de acțiune – PEELING, FILLING și DECONTRACTION. Ridurile dispar natural și treptat chiar de la prima sesiune de tratament, iar pielea capătă un aspect cu până la 5 ani mai tânăr. Gama Corrective are în componenta sa patru produse unice: Eye contour wrinkle filler, Wrinkle refining serum, Wrinkle filling emulsion, Wrinkle filler cream.

Eye contour wrinkle filler este ideal pentru relaxarea și estomparea liniilor de expresie din jurul conturului ochilor. Serumul conține o combinație de agenți de ridicare a pielii și substanțe de umplere a ridurilor, care produc o senzație imediată de ridicare a feței. Conținutul său bogat de micropigment perlat intensifică luminozitatea pielii și reduce imediat liniile de expresie. Cearcănele și pungile de sub ochi sunt estompate, iar pielea rămâne mai relaxata și descongestionata. Textura cremoasa este hrănitoare și este concepută pentru toate tipurile de piele.

Wrinkle refining serum este un serum care ajută la netezirea și estomparea ridurilor profunde și a liniilor de expresie. Acesta conține agenți inhibitori neuronali și peptide cu activitate pre și postsinaptică, care au rol de lifting. De asemenea, formula este îmbogățită cu tehnica PEELING, care are o acțiune puternică de DECONTRACTARE. Wrinkle filling emulsion este formulate pentru a netezi ridurile de expresie ale feței. Combinând substanțe de umplere a pielii cu agenți activi decontractanți, acesta conferă pielii tale un aspect mai plin și mai tânăr. Emulsia are o textură mai ușoară, perfectă pentru tenul mixt.

Wrinkle filler cream este o crema special concepută pentru umplerea ridurilor profunde și pentru estomparea liniilor de expresie. Formula sa unică conține redensificatori interni ai țesuturilor și substanțe de umplere a ridurilor. De asemenea, crema este îmbogățită cu agenți de lifting, care asigură un rezultat rapid și eficient.


Text: Andrada Arsenie