Celebrity looks: Johnny Depp

Celebrity looks: Johnny Depp

Dacă ar trebui să exprimăm într-un singur cuvânt look-urile lui Johnny Depp de-a lungul timpului, acela ar fi ”iconice”. Actorul ne-a obișnuit privirile cu aparițiile sale pline de nonșalanță  și unicitate iar când vine vorba de hairstyle, nici acolo nu se lasă mai prejos. De la look-ul său efortless abordat în anii ’90 până la pletele sale care i-au conferit un mister aparte, Johnny Depp cu siguranță reprezintă o sursă de inspirație predominantă în materie de opțiuni stilistice. Un lucru știm sigur: Johnny nu își arată vârsta de 57 de ani, acest lucru demonstrându-ne că un hairstyle potrivit și o atitudine pe măsură contribuie la crearea unui look care nu își pierde din farmec, chiar și cu trecerea timpului.

Odată cu împlinirea vârstei de 57 de ani,am realizat mai jos o selecție cu  apariții ale actorului din anii tinereții și până în prezent, continuând să ofere inspirație:

  1. Tunsoarea rockabilly quiff

Acest look este perfect pentru cei care doresc să interpreteze un look retro și în același timp să mențină un aspect modern. Se poate opta pentru o tunsoare fade în părți iar partea de sus aranjată pe centru, într-un stil oarecum neglijent dar stylish în același timp.

Celebrity looks: Johnny Depp

2. Părul dat pe spate (slicked-back)

Acest look interpretat de Johnny Depp cu mulți ani în urmă, a rămas la fel de modern în prezent. Stilul său clasic conferă întregului look un aspect versatil și poate fi obținut de către cei care abordează tunsoarea undercut sau fade în părți și în partea de sus, unde părul trebuie să fie mai lung sau să aibă o dimensiune medie.

Celebrity looks: Johnny Depp

3. Tunsoarea bob

Tunsoarea în stilul bob abordat de Johnny Depp a devenit unul dintre lookurile sale consacrate, completându-i perfect întreg aspectul nonșalant. Acest tip de tunsoare este potrivit bărbaților care au un păr natural ondulat și sunt atrași de aspectul puțin neglijent pe care tunsoare îl conferă. Această lungime a părului cu siguranță contribuie la obținerea unui look tineresc și energic. Pentru menține buclele wavy, puteți folosi un spray pe bază de sare de mare, lăsând părul să se usuce într-un mod natural.

Celebrity looks: Johnny Depp

4. Tunsoarea cu textură neglijentă

Nu putem să nu specificăm și această tunsoare abordată de actor într-unul din filmele sale, Transcendence. Tipul acesta de tunsoare neglijentă, scurtă în părți și părul lăsat mai lung în partea de sus reprezintă de asemenea o opțiune care poate fi abordată și în prezent. Acest cut contemporan și cool în același timp oferă un aspect masculin și foarte efervescent. Puteți folosi o pomadă pe care să o împrăștiați neglijent prin păr, lăsând șuvițele din față să cadă.

Celebrity looks: Johnny Depp

 

5. Stilul punkist

Stilul punkist funcționează foarte bine pe Johnny Depp, acesta fiind un avid pasionat al muzicii rock/punk și acest lucru poate fi ușor observat în stilul său. Acest tip de styling foarte excentric are capacitatea de a reda întregului look un aer de rock star, pe care îl poți aborda în diferite circumstanțe. Curajoșii acestui gen de intepretare vor atrage cu siguranță privirile celorlalți. Pentru a obține efectul dorit, în parte de sus a părului trebuie aplicat o pomadă care să ofere șuvițelor o ușoară fixare și un luciu puternic.

Celebrity looks: Johnny Depp