Celebrity look: Zac Efron

Celebrity look: Zac Efron

Celebrity look: Aparitiile lui Zac Efron sunt intotdeauna in trend. Fie ca este vorba de haine sau de coafuri, actorul este o sursa de inspiratie. Pentru a obține un styling rezistent precum cel al lui Zac Efron îți recomandăm Matte Hed Gas de la Fudge, spray texturizant ce creează un efect ”nefinisat”, mat, care asigură o susținere puternică a coafurii. Preț: 69lei Produs disponibil în saloanele GETT’S!

Blonde hair

Se pare că nu numai femeile care se vopsesc blonde au parte de mai multă distracție, ci și bărbații. Zac Efron a uimit pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția cu părul blond-platinat. Mustața și barba neagră contrastează culoarea părului, oferindu-i actorului un look interesant.

Celebrity look: Zac Efron

 

Aranjat pe spate 

Când vine vorba de evenimente mai formale, Zac știe că părul lui trebuie să fie aranjat și elegant. Prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că a optat pentru o alternativă modernă a părului aranjat pe spate, cu volum și un finisaj perfect.

 

Celebrity look: Zac Efron

 

 

Pompadour 

Stilul lui Efron este în general elegant. De aceea, alegerea unui pompadour modern acompaniat de o barbă tunsă și aranjată nu este întâmplătoare. Această coafură îi conferă actorului un aspect masculin și stilat.

Celebrity look: Zac Efron

 

 


GETT’S Men Magazine, 28th issue