Ce tunsori se poarta in aceasta toamna

Ce tunsori se poarta in aceasta toamna

2020 este unul dintre cei mai imprevizibili ani din viața noastră și încă nu s-a terminat, iar acest lucru vine cu dorința irezistibilă de a ne schimba coafura actuală. Tunderea părului reprezintă o schimbare majoră în viață noastră. Iar cu tot ceea ce se întâmplă în 2020, schimbarea face parte din rutina zilnică, așa  o nouă coafură este binevenită. Acum, mai mult ca oricând, ne dorim ne schimbăm stilul. Iar anul 2020 este cu siguranță cel mai potrivit. Plină de schimbări în stilul nostru de viață, toamna acestui an vine cu trenduri îndrăznețe, extravagante și cu multă dorință de schimbare. Noi am pregătit o listă cu cele mai hot tunsori pentru această toamnă, iar tu vei decide care ți se potrivește mai bine!

1. Blunt Bob

Bobul rămâne una din tendințele majore ale acestui sezon. Aspectul rămâne foarte popular datorită versatilității sale. Poartă buclat, ondulat sau elegant. În timp ce aceste tunsori necesită tunsori regulate pentru a menține lungimea, un finisaj contondent cu straturi minime arată excelent pe măsură ce părul devine mai lung.

Ce tunsori se poarta in aceasta toamna

2. Pixie

Tunsorile pixie au revenit în trend. Ușor de aranjat și versatil, pixie cut evidențiază trăsăturile feței și emană curaj și feminitate.

Ce tunsori se poarta in aceasta toamna

3. Buzz cut

Tunsorile buzz sunt o modalitate excelentă de a avea o coafură cool „fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la întreținerea parului. Extravagantă și îndrăzneață, această tunsoare este ideală pentru a încerca ceva nou, dar și pentru a-i oferi părului tău un nou început sănătos.

Ce tunsori se poarta in aceasta toamna

4. Bretonul

În timpul carantinei, bretonul a devenit cel mai iubit trend. După ce multă lumea a experimentat tunsul bretonului în propria casă, acest trend se menține și în sezonul rece.

Ce tunsori se poarta in aceasta toamna


Text: Andrada Arsenie