Brazii unicat ajuta educatia copiilor

Brazii unicat ajuta educatia copiilor

Festivalul Brazilor de Craciun, evenimentul caritabil anual ajuns la cea de-a 13-a editie, ce consta în licitarea brazilor creati de designeri si vedete autohtone pentru a sprijini copiii vulnerabili a avut loc pe 5 decembrie, la Hotel Radisson Blu Bucuresti. Gala prezentata de Andi Moisescu si Andreea Raicu a ajutat la strangerea sumei de 155.000 euro din biletele de tombola, sponsorizari si licitatia celor 23 de braduti.

Editia din acest an, desfasurata sub conceptul ‘CV pentru viitor’, si-a propus sa strânga fondurile necesare pentru a continua programele caritabile si a implica cât mai multi copii. Astfel, prin donatiile pe care le-au facut în cadrul licitatiei brazilor de Craciun, companiile si oamenii de bine au ajutat la solidificarea bazelor educationale ale viitorului profesional al copiilor. GETT’S Salons a sustinut si in acest an Festivalul Brazilor, prin oferirea de produse profesionale si vouchere de servicii pentru tombola desfasurata in 5 decembrie.

Printre persoanele publice care s-au alaturat anul acesta evenimentului s-au numarat: Doina Levintza, Wilhelmina Arz & Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia, Hamid Nicola Katrib & Galeriile Noblesse, Lena Criveanu, Carmen Ormenisan, Stephan Pelger, Madalina Dorobantu, Anca Lungu, Iris {erban, Rhea Costa, Ego Men’s Fashion Concept, Corina Vladescu & Fundatia Dumbrava Minunata, Laura8, ZENYA Atelier & Friends.

In afara de sustinerea tombolei cu premii in produse si voucher, GETT’S a participat si la Silent Auction, cumparand bradul Hamid Nicola & Galeriile Noblesse cu 3000 de lei.