GETT’S, pe podium la Gala Wella 2014

GETT’S, pe podium la Gala Wella 2014

In acest an, Gala Wella a Insemnat doua trenduri noi, care au adus in centrul atentiei oamenii timpului prezent ce sunt in cautarea unor momente de eliberare şi detasare din viaţa urbana cosmopolita şi conectata la tehnologia momentului. Dar a insemnat in acelasi timp pastrarea traditiei echipei noastre de haistilisti de a participa la concursurile Trend Vision. Si, ca in fiecare an, ne-am intors cu premii importante de la Gala.

Printre vedetele de maine ale hairstylingului s-au numarat si 3 stilisti ai echipei GETT’S  Color Bar Afi Palace Cotroceni, castigand:

Premiul I la categoria Consacrați junior prin  Oana Moldoveanu

Premiul de originalitate, la categoria Tunsoare și Culoare Băieți, prin Iorga Cristian Daniel

Premiul I la categoria Trend Vision Your Vison prin Alexandru Covasneanu

“Suntem mandri de rezultatele obtinute de catre cei trei hairstlisti care au reprezentat cu succes GETT’S Salons in cadrul Galei Wella. Acest concurs reprezinta un etalon pentru profesionalismul si creativitatea fara limite din acest domeniu. Sa fi pe aceasta scena reprezinta o validare in plus pentru serviciile de calitate pe care le oferim in fiecare dintre saloanele noastre ”, a declarat Jacqueline Enciu, Deputy Headmaster GETT’S Salons.