Body sculpt-picioare usoare

Body sculpt-picioare usoare

O noua generatie de produse concepute pentru reducerea senzatiei de edem. Primul tratament de la Skeyndor pe baza de floare de lotus albastru, alge rosii si apa de ghetar care ofera instant o senzatie de prospetime si diminueaza greutatea si edemul de la nivelul picioarelor. Disponibil in saloanele GETT’S incepand cu aceasta vara.

Greutatea din picioare este o problema a omului modern. Pentru femei, edemul este si o problema estetica, deoarece poate fi confundat cu kilograme in plus, creaza frustrari si indispozitie in viata personala si profesionala. Pentru a combate aceasta problema, Skeyndor aduce in premiera in saloanele GETT’S tratamentul pentru picioare obosite, antiedematos. Rezultatele spectaculoase se datoreaza unui cocktail de ingrediente: piper roz (vasoactivator), lotus albastru (vasoprotector) si alga rosie (vasomotor). In plus, produsele sunt formulate cu apa pura din ghetarul HardangerjØkulen (Norvegia) format în urma cu peste 10.000 de ani, care întareste senzatia de prospetime si diminueaza senzatia de greutate si edem de la nivelul picioarelor. Programul profesional cuprinde 4 sedinte de cate 50 de minute, care se pot realiza pe parcursul a 3 sau 4 saptamani. Acesta contine un produs de masaj cu efect antiedematos, care ajuta la îmbunatatirea aspectului pielii, cauzat de retentia de lichide pe abdomen si picioare si fese reci remodelante pentru netezirea aspectului pielii în regiunea abdominala si pentru stilizarea conturului picioarelor. Astfel, tratamentul promite o reducere de pâna la 3,1 cm în doar o sedinta, 90% reducere a siluetei,85% reducere a senzatiei de picioare grele si 85% o piele mai tonifiata.

Pentru rezultate exceptionale, esteticienii recomanda continuarea tratamentului si acasa, cu produsele gamei Body Sculpt, o gama care din aceasta primavara s-a imbogatit cu inca un produs: GEL RECE PENTRU PICIOARE GRELE. Acesta este un gel cu efect racoritor, care calmeaza senzatia de umflare si greutate în picioare si glezne.


Body Sculpt – weightless legs

A new generation of products designed to reduce swelling sensation. The first treatment from Skeyndor based on blue lotus flower, red algae and water from glaciers provides an immediate feeling of freshness and reduces weight and swelling of the legs. Available in GETT’S salons starting from this summer.

The weight of the legs is a problem of modern man. For women, the edema is also an aesthetic problem as it can be confused with extra weight, creates frustration in the personal and professional life. To combat this problem, Skeyndor came up with a new treatment for tired, edematous legs. Spectacular results are due to a cocktail of ingredients: pink pepper (vasoactivating), blue lotus (vasoprotector) and red algae (vasomotor). In addition, the products are formulated with pure water from the HardangerjØkulen (Norway) glacier, formed over 10,000 years ago, which strengthens the feeling of freshness and reduces heaviness and swelling of the legs. Professional program includes 4 sessions of 50 minutes and can be done within 3 or 4 weeks. This product contains an anti-edematous massage, which helps to improve skin appearance caused by fluid retention in the abdomen and legs and buttocks reshaped to smooth the skin’s cold in the abdomen and legs contour styling. Thus, the treatment promises a reduction of up to 3.1 cm in just one session, 90% reduction of the figure, 85% reduction in the sensation of heavy legs and 85% better toned skin. To continue the treatment at home, Body Sculpt range is enriched with another product:cold gel for tired legs. This is a gel with cooling effect that relieves swelling and feeling of heaviness in the legs and ankles.

Body sculpt-picioare usoare